| Mosotti a întrebat:

Caut si eu pentru nepoata-mea un prof pentru meditatii la mate ca la anul da capacitatea, scrie la meditatii.ro sa contactezi profu prin whatsapp la nr de tel afisat, nu apare nicaieri nr de tel, oare de ce?

De ex:

https://meditatii.ro/meditatii/informatica-gabriel-dolte anu-5122

Asta si-a pus diploma si nu se vede nimic cand maresti poza. Si nu doar ca el nu apare.

9 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Da vezi ca baiatul dim anunt e prof de informatica.
Si in legatura cu numarulde teleofon, ori a uitat el sa-si puna numarul de telefon sau e vorba de o teapa.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu știu ce să zic, ai încercat și la alte persoane?

| Mosotti explică (pentru LordCristobal):

Eu am pus ex ala pentru nr de tel, nu cont ce materie e, la nici unu nu apare telul, asa ca...au si astia clienti cum sunt eu popa, am schimbat si browserul sa nu zic ca e de la ala.

| J0B0MAT a răspuns:

Vai ce unchi grijuliu, de care s-ar putea lipsi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La nume și Nr de telefon trebuie sa pui numele și Nr tău, acolo unde apare cu steluță roșie, sunt câmpuri obligatorii de completat.
Probabil că te contactează el după ce primește mesajul cu Nr de telefon.

Ciudat că nu poți mari poza să vezi mai exact ce scrie pe diploma. Așa ar fi normal, mai ales pentru cineva care pretinde că e profesor și oferă și meditații.

Fii atent să nu fie vorba despre niște țepari ahtiați de bani.
Caută mai multe informații despre așa-zisul profesor.

| Mosotti explică (pentru J0B0MAT):

Nu s-ar lipsi, ca mai exista si sentimente intre noi rudele, parintii sunt f ocupati cu munca, eu am mai facut meditatii cu unii profi, unu era acolo in 2016 cand am facut meditatii la analiza mate in facultate.

Tu inseamna ca nu ai rude, prieteni, nu iti pasa de nimeni.
Te lipsesti de oricine cand nu ai nimic pentru omul ala.
Tu inseamna ca nu stii ce e aia umanism.

| Mosotti explică (pentru anonim_4396):

Am pus tot si nr de tel, ce mesaj sa primeasca daca nu poti sa-i dai?!
Diploma aluia nu se vede deloc cand o maresti, e in ceata tot.
Scrie ala invers, sa fie contactat pe Whatsapp la nr afisat.

Pot fi si tepari, insa asta vezi la ora, platesti dupa, si te prinzi repede ca e tepar, deci nu te prea poate tepui, ca daca e tapar habar nu are materie.
Ala a pozat diploma dar a facut poza la rez mica.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Mosotti):

Da, te-ai prins.
Hint: caută și o profă.

| dgsquick a răspuns:

E tampit site-ul ala, inainte afisa si nr de telefon dar acum nu mai merge. Dar profesorii au anunturi si pe alte site-uri, de exemplu el are si aici https://meditatiiplus.ro/materie/informatica/3782?profesor=Gabriel