Ca sa imbunatatesc ceva ar trebui sa stiu trecutul
din cate stiu eu. te nasti fara trecut.
Asta e farmecu vietii sa inveti din greseli si sa treci mai departe.sa accepti decizile incorecte din viata ta.mai pe scurt.Sa te resemnezi
As deveni autodidact. Nu as mai merge la scoala deloc. Stiu ca educatia, pedagogia presupune invatarea individului intr-un spatiu institutionalizat si recunoscut prin foi fara valoare. Dar educatia mea reala nu am capatat-o in scoala, ci de la viata. As merge sa dau examenele finale si de recunoastere, dar in restul timpului mi-as dezvolta abilitatile si competentele care pe mine ma definesc ca personalitate. Si, cu siguranta, as fi mult mai buna.
Eh. m-as fi integrat altfel. as fi fost mai dura. nu as fi ratat unele momente. dar nah. asa e viata
Mi-ai amintit de un citat dintr-o carte... "daca ar fi sa-mi traiesc din nou viata, as face aceleasi greseli, doar ca mai curand"
Eu sincer mi-as imbunatati credinta fata de Dumnezeu, credinta fata de a face bine! Un exemplu mai pe inteles:dupa o zi de munca vrei sa te odihnesti, nu? Asa si cu viata traita rau! Odata o gresesti, a duoa oara garantat nu ai mai faceo...