As alege atat romana cat si matematica, aceste obiecte ne ajuta foarte mult in viata.
Amândouă se poate? Atunci, le aleg pe amândouă. @DeMentaa, dacă îi dai vânzătoarei 1000 RON, cumperi un salam şi ea îţi dă rest 1 RON, nu cred că poţi pleca pur şi simplu din magazin. Vezi, şi matematica e folositoare. .
Aleg romana.Matematica nu imi place de cand sunt mic.Inafara de socotit, inmultit si numarat nu mai este folositoare la nimic.Parerea mea.Mai ales la liceu unele lectii sunt absolut oribile si inutile plus ca sunt foarte foarte grele.Limba romana mi-a placut totdeauna.Imi place literatura, gramatica si limba noastra draga, poeziile, baladele si schitele noastre.
Deea: Si tu fara romana ajungi mai rau decat aia criticati in emisiunile de la TV... [fara suparare]
Deci sunt clasa a 7a! Pana in clasa a 5 a adoram matematica si uram romana iar acum este invers! Detesc matematica. apropo maine ne aduce profu tezele. nu vreau sa stiu
Mate:X siromana dar nu prea mult si app @DeMentaa fara matematica nu prea faci multe
YUk mate :-& ( app azi am dat teza )
ROMANA logic
fara romana nu am sti sa vorbim
Matematica nu prea ne foloseste
Romana doh, matematica e nefolositoare in afara de chestiile alea de baza(adunare, scaderea, inmultirea si impartirea)
VivaPitikk întreabă: