| kjax a întrebat:

Ce ar trebui sa fac dupa ce am copiat la un examen si regret? Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| aneliram a răspuns:

Sfat: la alt examen sa te duci pregatit, sa nu mai copiezi.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? laughing
Tu realizezi ca toti elevii si studentii de pe planeta asta au copiat la examenele online, nu? laughing Nu ai de ce sa regreti, nu ai facut nimic rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa te spovedesti la pastor si sa donezi 500 euro la biserica baptista laughing

| kjax explică (pentru anonim_4396):

Asa a functionat la tine?

| Adry05 a răspuns:

Te-ai găsit din ce să te doară conștiința

Ce relevanta are cati ani am? Si nu, nu e vorba de perioada asta recenta.

| MaryMaria333 a răspuns:

La ce naiba sa regreti daca nu te'a prins? Atunci ai avea motive de regrete laughing Fapta ii implinita, fi mandru, ma banditule, ca ai scapat happy

| Ineys a răspuns:

Scopul scuza mijloacele. Examenele au ca scop sa fie trecute. L-ai trecut? Nu mai conteaza cum.

| Panamax a răspuns:

Tu vrei sa te spovedesti sau sa te lauzi?

| Cosmin86 a răspuns (pentru kjax):

Nu te-ai prins ca era un raspuns ironic? Chiar ai un IQ atat de scazut?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru kjax):

Dap, m-am eliberat de vină, dorm liniștit.

| kjax explică (pentru Cosmin86):

La ce raspuns te referi? Din cate stiu, am cerut o simpla parere, nu ironie si insulte. Mai aduci vorba si de IQ, la cererea ta pot sa fac si acest test daca esti curios laughing

Doamne ajuta, ma bucur laughing

anonim_4396

In general copiii mici se simt vinovati pentru chestii de genul. Nu am auzit vreodata pe unu' de +20 de ani sa zica "mama ce vinovat ma simt ca am copiat la examen, nu mai dorm noptile" laughing

| aneliram a răspuns:

Daca ai trecut cu bine examenul, bucura. te, daca te.au prin si te.au sanctionat invata pentru cand mai ai dreptul sa il dai.

N-am cerut o statistica si nici sa imi estimezi varsta, am cerut o simpla parere.

anonim_4396

Asta ai si primit. Ti-am spus ca nu ai ce sa regreti.