Buna! Acum citesc o carte numita "Laleaua neagra" de Alexandre Dumas si este super! O sa citesc dupa ca termin aceasta carte "Coliba unchiului Tom" de Harriet Beecher-Stowe.Eu iti recomand sa citesti ceea ce sti...sau ceea ce ai vrea sa fii! Spre exemblu mie imi plac cartile Fantasy deoarece as vrea sa traiesc si eu intr-o astfel de lume, daca esti suparata si nelinistita ai putea citi carti care sa iti mangaie sufletul, intamplari ce nu a doborat anumite personaje. Daca esti mai visatoare poti citi romane de dragost! Pupici:*
Acum citesc Maytreyi de Mircea Eliade.O porcarie de carte
Cartile mele preferate sunt:
Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie
J.D.Salinger-De veghe in lanul de secara
F.M.Dostoievski-Crima si pedeapsa
Trei carti extraordinare, greu de egalat.Pace!
Acum am citit un capitol din david copperfield de charles dickens si imi place, mi se pare o carte buna.
Dumnezau crima si pedeapsa o am si eu acasa, am citit cateva pagini, dar nu mi s-a parut interesanta.Imi poti zice in mare despre ce e vorba?
Pai eu termin "Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan - Nesatul", de L. J. Smith e superba!
Roxii cartile alea le-am cumparat si eu, si dupa ce termin jurnalele vampirilor ma apuc sa citesc si eu fortele raului absolut
Iti recomand o carte superba iubita mea sputnik de haruki murakami. daca ai putea sa o gasesti ar fi superb.te pup:*
Fortele Raului Absolut: Invocarea, Revelatia, Rafuiala de Kelly Armstrong. sunt geniale!
Curiosul999 întreabă: