Eu cred ca o prostie mai mare debitata de om nu am auzit niciodata.mayasi astia, saracii bananieri, au mai prezis ca in 2000 vine apocalipsa insa saraca sa pice pe terra a facut un ocol si sa duc pe langa si pe 6. 06. 2006 se naste antihristul.si ce face acum? posibil sa creasca? hai sa fim seriosi. cea mai mare tampenie cu sfarsitul lumii in 2012!
Hmm
Am aceeasi parere ca si a ta.
Nu cred asa ceva
Si in + ai mai vazut pe vreun post ca difuzeaza asa ceva?
Eu una am vazut doar pe OTV
Si de la Otv ce sa te astepti?
Minciuni peste minciuni
De care ori nu au zis asta si na uite-ne acum vii
Vom vedea atunci in 2012 daca este "sfarsitul" lumii
Nici eu nu cred ca ar fi ceva chiar asa cum tot zic astia la tv.
Mie una mi se pare ca vorbesc ca sa nu adoarma, de cand tot zic astia ca vine sfarsitul lumii si uite ca traim bine mersi cum putem.
Poate ca, in timp, ce numesc ei "sfarsitul lumii" o sa fie doar niste probleme de poluare sau altceva care va cauza boli banuiesc.
Insa nu cred ca trebuie sa punem problema asa.
Ai perfecta dreptate, oamenii astia care se cred cei mai destepti vin cu teoriile lor si cu probele lor si cred ca vine sfarsitul lumii. Eu inca astept sa vad cu ce o sa mai vina astia
xoxo
Peste 2 ani, imediat un an si ceva sigur va fi mai multa caldura decat cea pe care o suportam acum, la mine acum 2 ani in urma nu era asa de cald in septembrie si acum sunt vreo 35 de grade slava domnului ca a inceput sa se mai racoreasca timpul noaptea.Peste 2 ani va fi mult mai rau poate ne coacem pe strada ziua si in cel mai rau caz vom lucra numai noaptea (cei care lucreaza ma refer)
Eu abia astept data de 21 decembrie 2012 sa ies afara si sa vad niste oameni cum astepta sa fie loviti de un meteorit .
Nu cred in prostiile astea.Au mai fost asa zise date in care trebuia sa se intample ceva rau si nu s-a intamplat.De exemplu la acel accelerator de particule trebuia sa se deschida o gaura neagra care sa inghita tot pamantul.Nu s-a intamplat nimic. A mai fost 6 iunie 2006(nu mai stiu ce spuneau astia ca se intampla) unde la fel, a fost o zi perfect normala.
Daca se va intampla ceva in 2012 va fi un simplu eveniment astronomic care va trece neobservat.
Nimeni de pe planeta asta nu stie cand va fi.Astea sunt simple supozitii.Eu nu cred deloc.
Toata lumea zica ca va fi in 2012...Eu nu inteleg cevae ce nu este acum, sau peste cateva secunde...Eu cred ca sfarsitul lumii va fi din cauza astora ca ne tot streseaza cu 2012
Este doar o aliniere a planetelor si atat ceva legat de mayasi si pnm interseazatepe google sau pe descopera.ro