La facultatea de informatica de la CLUJ, UBB mai exact, stiu ca se studiaza limbajele astea: C++, C, Java, HTML, Pascal, Python si am auzit ca te iau de la 0 daca nu te pricepi asa de bine. Dar ca sa ai sansa la facultatea de informatica, cel mai bine e sa inveti bine C++, sa stii sa lucrezi probleme in Codeblocks folosind limbajul C++. Poti invata limbajul C++ si cu ajutorul site-ului codeacademy sau daca faci pregatire, asta in caz ca nu esti la un profil de mate-info sau nu ai un profesor la scoala care sa iti explice asa de bine.
Trebuie sa dai admitere la informatica sau matematica la Cluj sau Bucuresti si la Iasi trebuie sa dai admitere la informatica si bineinteles pe langa admitere trebuie sa ai BAC-ul luat si toate actele necesare(cerute de fiecare facultate in parte)
Criterii... Doar nu te intreaba cineva cat de inalt esti sau aasa ceva, trebuie sa fii foarte bun la informatica cat sa iei o nota cat mai mare la admitere.
Nu m-am exprimat concret, vreau sa stiu ce limbaje de programare ar trebui sa cunosc inainte de a da admiterea, in afara de C++.
Apreciez raspunsul, imi poti sugera care sunt limbajele de programare necesare pentru a avea o sansa la aceste facultati? Multumesc!
Adi1987 întreabă: