anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce este 0 (zero) absolut?

49 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu stiu, frate, ca nu-s pe Cosmote.

| anna01 a răspuns:

Da, reclama de la Cosmote. Tare rau!

| alexa a răspuns:

laughing
am auzit la o reclama cu robotelu'

| Barajag a răspuns:

Asta e intrebare de baraj?hee hee
Este temperatura 0 absolut,-273 gr celsius

| Barajag a răspuns:

Aha, voi copiati pe cand altul isi da duhul sa dea raspunsul corectlaughing

| Barajag a răspuns:

@Bubble:Nu am zis de tine, am raspuns inaintea ta faza cu copiatulhappy
Ma bucur pentru tine ca ai invatat si tine-o tot asa, iar ceilalti frustrati mai bine v-ati documenta si apoi puteti da cate stupide vretihee hee

| Alien a răspuns:

0 (zero) absolut=nimic!

| OnWeed a răspuns:

0 absolut este cea mai mica temperatura posibila, adica 0 K (Kelvin) echivalentul a -273. 15 grade C.

| robyroby a răspuns:

Salut, Nicu. Temperatura " zero absolut " este temperatura de zero grade Kelvin ( - -273. 15 grade celsius ). Uite ce am gasit pe net " Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem. "

| Bubble a răspuns:

Temperatura cea mai mica ce se poate obtzine.Sub 0 grade kelvin nu mai e caldura.

| Bubble a răspuns:

Ursulika. uniihappy eu la sf sem trecut am facut referat FIx despre asta.

| hrdcore a răspuns:

-273, 15 grade C

| Majj a răspuns:

Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem.

Prin acord internaţional temperatura de 0 K corespunde temperaturii pe scara Celsius de −273, 15 °C, iar pe scala Fahrenheit la −459, 67 °F.

| Rizer a răspuns:

0 absolut esti bahlaughing

| misiik a răspuns:

Este ceva nevazut din care a aparut viata.

| mrsolo a răspuns:

Un ou mai mare laughing

| smileysmiley a răspuns:

A? N`am auzit de asa ceva laughing

| magicp a răspuns:

Am vazut mai de mult un documentar, nu mai are rost sa spun ca ati dat toti acelasi raspuns laughing...
Temperatura de 0 absolut este considerata cea mai mica temperatura posibila, nu se stie daca poate fi "mai frig" de atat, in ori ce caz e doar o banuiala nu e o certitudine.Asa ceva nu s-a inregistrat nici o data

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un nume bestial pentru Counter-Strike happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zero absolut este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

0 absolut este temperatura de 0 ca care coresunde temperaturii pe scara celsius de -273, 15 celsius iar pe scara fahrenheit la -459, 67 grade f

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

0 absolut este temperatura de 0 ca care coresunde temperaturii pe scara celsius de -273, 15 celsius iar pe scara fahrenheit la -459, 67 grade F
builur

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iubesc sorina\

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce a zis nero cind a dat foc romei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zero absolut este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zero absolut este temperatura de topire a ghetii purebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce este 0 (zero) absolut?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este puncul in care apa ingheata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"zero absolut "este punctul in care scara termodinamik la care energia termik a unui sistem iji atinge minimul.sa stiti ca n-am copiat o stiam mai de mult

Întrebări similare