@Bubble:Nu am zis de tine, am raspuns inaintea ta faza cu copiatul
Ma bucur pentru tine ca ai invatat si tine-o tot asa, iar ceilalti frustrati mai bine v-ati documenta si apoi puteti da cate stupide vreti
0 absolut este cea mai mica temperatura posibila, adica 0 K (Kelvin) echivalentul a -273. 15 grade C.
Salut, Nicu. Temperatura " zero absolut " este temperatura de zero grade Kelvin ( - -273. 15 grade celsius ). Uite ce am gasit pe net " Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem. "
Temperatura cea mai mica ce se poate obtzine.Sub 0 grade kelvin nu mai e caldura.
Zero absolut (temperatura de 0 K) este punctul de pe scara termodinamică la care energia termică a unui sistem îşi atinge minimul, în sensul că nu se mai poate extrage căldură din sistem.
Prin acord internaţional temperatura de 0 K corespunde temperaturii pe scara Celsius de −273, 15 °C, iar pe scala Fahrenheit la −459, 67 °F.
Am vazut mai de mult un documentar, nu mai are rost sa spun ca ati dat toti acelasi raspuns ...
Temperatura de 0 absolut este considerata cea mai mica temperatura posibila, nu se stie daca poate fi "mai frig" de atat, in ori ce caz e doar o banuiala nu e o certitudine.Asa ceva nu s-a inregistrat nici o data