Uite...Chiar saptamana asta am facut cu profa de romana exact acelasi exercitiu.Deci:
a. c=an curent
Al=aluminiu(chimie)
M. s=maria sa
N. b=Nota bene
ps=post scriptum
R.r.l=societate romana libera...:dasa ne-a zis ea
Depinde din ce domeniu. O abreviere poate să însemne ceva în chimie, altceva în contabilitate. La ce mă gândesc când văd prima oară cele scrise de tine? De exemplu: autorizaţie de construire, aluminiu, Ministerul Sănătăţii, post-scriptum, societate cu răspundere limitată.
A. c = nici eu nu stiu.
Al - poate all - = lume, toti.
M. s = mersi.
N. b = noapte buna.
P. s = adica, ex: cand scrii o scrisoare cuiva, si ai uitat sa scrii ceva, si jos scrii " P. s : sa ma suni din Anglia " [gen]. Adica - ceva important dintr-o scrisoare, mesaj.
P. s. s = la fel ca P. s, numai ca sa zicem ai scris P. s, si ai uitat si altceva si scrii dupa aia " p. s. s : sa-mi aduci si un animal de plus "
S.r.l =
An curent, aluminiu, Maria Sa, Nota bene, Post Scriptum, Post Scriptum Scriptum, societate cu raspundere limitata.
S.r.l. inseamna societate cu raspundere limitata, nu societate romana libera.
HHmm sa-ti zic drept nici eu nu stiam inainte sam-mi spuna acesti copii mersi baieti...
Am avut si eu acelsai ex.:ac.-anul curent,Dvs.-dumneavoastra,dvs-dumneavoastra,M.S.-ministerul sanatatii, N.B.-noapte buna, nr.crt.-numar curent, p.s-post scriptum, S.R.L-societatea cu raspundere limita, si Ms mersi)))
A.c= an curent
Al = Aluminiu
dvs= dumneavoastra
M.S=Ministerul Sanatati sau Maria sa
N.B=nota bene(de retinut ceva important)
nr.crt.=numar curent
P.S=post scriptum
P.S.S=profesional sound sistem
S.R.L=societate romana libera.
Sper ca am fost de ajutor cu tema
..nu suntem la mess sau la facebook..ms nu inseamna mersi, nb nu inseamna noapte buna..astea le folosesc oamenii pe fb.-_-
anonim_4396 întreabă: