1. Sa invat putin pentru mult succes!
2. Sa isi faca femeile de servici treaba ca sa nu ma duc eu gunoiul.
3. Sa imi varuiesc clasa in roz
Poi,sa-mi fac prieteni(sunt boboc), sa am note bune si sa scap de matematica...
Imi doresc sa obtin rezultate cat mai bune anul asta, pentru a intra la un liceu de calitate, sa petrec cat mai mult timp ramas cu colegii mei si sa ramanem prieteni in continuare, si sa profit de fiecare moment frumos din scoala generala.
Vreau ca acest an sa fie cel mai special pentru ca este ultimul meu an de gimnaziu. Vreau sa am rezultate foarte bune( am de vreo 7 ani incoace) ca sa pot intra la liceu la profilul dorit. A da, era sa uit, vreau sa ma descurc foarte bine la mate pentru ca este singura materie la care am 9 si 8
Imi doresc ca profesorii noi sa fie bunii,cei vechi sa fie si mai bunii, sa am note mari, sa am cat mai putin de scris si de invatat sisa imi fac mai multi prieteni.:*:*:*:*:*
Eu imi doresc sa am note bune sa ma inteleg mai bine cu colegi si sa imi iasa media 10 anul asta mi-a iesit 9, 92.
Sa nu am multe teme...Note bune...[Chair daca le am].Si noi prieteni.
Fundita?
Sa imi iasa media generala 10, sa avem teme putine, sa intru la liceul dorit, sa imi fac multi prieteni noi si sa fiu sanatos.
Sa am rezultate bune...mai bune ca in clasa a 6-a si sa nu iau note mici pe sfarsit si sa pierd top3 cei mai buni din clasa
Imi doresc sa am note cat mai bune si la anul sa am note mai mari decaat acestea pe care le am
Sa am mai multe vacante pentru ca trece timpul repede acum si vacanta de vara nu mia ajuns .Sa pot sa invat si mai bine ca sa iau note mari, elevii sa fie mai maturi si mai buni si profesorii sa se faca mai intelesi la ore.
Sa treaca anul acesta cat mai repede pentru ca am trecut in clasa a 12 si termin
Pai in noul an scolar as vrea sa am mai multi ptrietenii si mai putine teme cas cam multe + note bune.
Sa am note mari ( nu ca` nu as avea).ore mai putine.profesori cat mai buni.si cat mai multe gagici:))))
Sa am note foarte bune in special la educatie fizica, pentru ca la celelalte materii ma descurc dar la sport nu pot face rostogolirea