| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
| DeiiaCherry01 a răspuns:

1. Sa invat putin pentru mult succes!
2. Sa isi faca femeile de servici treaba ca sa nu ma duc eu gunoiul.
3. Sa imi varuiesc clasa in roz happy

| Dragunov a răspuns:

Sa iau bacul!

| Ga3yC00L a răspuns:

Inca o vacanta! laughing)

| DevylPushtan a răspuns:

Sa nu raman corigent la vreun obiect laughing))

| Larisukaaa a răspuns:

Poi,sa-mi fac prieteni(sunt boboc), sa am note bune si sa scap de matematica...laughing

| SheIsCrazy a răspuns:

Imi doresc sa obtin rezultate cat mai bune anul asta, pentru a intra la un liceu de calitate, sa petrec cat mai mult timp ramas cu colegii mei si sa ramanem prieteni in continuare, si sa profit de fiecare moment frumos din scoala generala.

| MadisonMDX a răspuns:

Vreau ca acest an sa fie cel mai special pentru ca este ultimul meu an de gimnaziu. Vreau sa am rezultate foarte bune( am de vreo 7 ani incoace) ca sa pot intra la liceu la profilul dorit. A da, era sa uit, vreau sa ma descurc foarte bine la mate pentru ca este singura materie la care am 9 si 8 crying

| Mat3w a răspuns:

Note bune si sa se destepte toti cretini care ii am in clasa big grin

| DeYnN a răspuns:

Sa nu ne verifice tema la mate laughing sa iau note bune incontinuare si anul asta

| bubbles02bbbb a răspuns:

Sa trec examenele laughing

| alexutza00xx a răspuns:

Imi doresc ca profesorii noi sa fie bunii,cei vechi sa fie si mai bunii, sa am note mari, sa am cat mai putin de scris si de invatat sisa imi fac mai multi prieteni.:*:*:*:*:*

| mihaelutzza a răspuns:

Eu imi doresc sa am note bune sa ma inteleg mai bine cu colegi si sa imi iasa media 10 anul asta mi-a iesit 9, 92happy.

| dayanera a răspuns:

Sa am note bune.

| B3stB0y a răspuns:

Sa moara profesorilaughing

| NattaStar a răspuns:

Sa nu am multe teme...Note bune...[Chair daca le am].Si noi prieteni.
Fundita?

| CataliNN21 a răspuns:

Sa ma inteleg bine cu profesorii, colegii, si sa am note mai bune.

| UClujNapoca a răspuns:

Sa iau bac-ul laughing

| piticul2atomic a răspuns:

Sa imi iasa media generala 10, sa avem teme putine, sa intru la liceul dorit, sa imi fac multi prieteni noi si sa fiu sanatos.

| pompom a răspuns:

Sa am rezultate bune...mai bune ca in clasa a 6-a si sa nu iau note mici pe sfarsit si sa pierd top3 cei mai buni din clasa

| FireKing a răspuns:

Imi doresc sa am note cat mai bune si la anul sa am note mai mari decaat acestea pe care le ambig grin

| dulcecorason a răspuns:

Sa trec cu bine peste acest an

| marianMarian a răspuns:

Sa am mai multe vacante pentru ca trece timpul repede acum si vacanta de vara nu mia ajuns laughing.Sa pot sa invat si mai bine ca sa iau note mari, elevii sa fie mai maturi si mai buni si profesorii sa se faca mai intelesi la ore.

| SirChristopher a răspuns:

Sa treaca anul acesta cat mai repede big grin pentru ca am trecut in clasa a 12 si termin big grin

| disti a răspuns:

Sunt boboc si imi este putin frica, dar sper sa fac fata. happy

| AlleCZZA a răspuns:

Pai in noul an scolar as vrea sa am mai multi ptrietenii si mai putine teme cas cam multe + note bune.

| Bul4NNN a răspuns:

Imi doresc note bune si... nu stiuhappy cam atat tongue

| LeOLeOnArD98 a răspuns:

Sa am note mari ( nu ca` nu as avea).ore mai putine.profesori cat mai buni.si cat mai multe gagici:devil))laughing)laughing)

| ioana1911 a răspuns:

Sa am note foarte bune in special la educatie fizica, pentru ca la celelalte materii ma descurc dar la sport nu pot face rostogolirea

| Muflex a răspuns:

Un Ferrarihappy

| DianaXSakura a răspuns:

10 pe linie! Si ca diriginta nouastra sa nu fie rea

Întrebări similare