Imi doresc sa am note mari sa ma inteleg bine cu colegi noi veniti si sa am mai multi prieteni atat
Sa iau note mai bune ca anul trecut...sa pr din nou premii de sportiv bun si sa se pensioneze profu de mate cam atat
Sa distrug scoala...momententan.Stiti am trecut in a-5-a si sunt mai
multi profi si... intenelegeti, nu?
Pentru ca sunt in utimul an de liceu, imi doresc sa invat cat mai bine si sa trec cu bine peste bacalaureat.
Sa am note mari, profesori relaxati, rezultate bune la concursuri, noii colegi sa fie de treaba, promisiunea colegiilor mei ca vor da o petrecere in onoarea plecarii mele sa fie falsa, sa ajung la liceul dorit si desigur banchetul de sfarsit de clasa a 8-a...
Imi doresc sa am si eu profesori mai blanzi si teme mai putine ca nu suntem in inchisoare totusi...
Eu imi doresc sa am o medie mare sa ma pot muta la liceul dorit si sa pot supravietui un semestru in jungla de la liceul in care invat acum! Puneti mana pe invatat astia de clasa a 8 a ca o sa regretati mai tarziu ca nu ati invatat cand ati avut ocazia va zic asta pentru ca asa am facut si eu am lasat totul pe ultimul an si BOM tot ce imi doream s-a dus de rapa! Mult succes tuturor!
Sa am media generala cea mai mare din clasa ca si in ceilalti ani(10)sa nu am teme, sa am profesori buni si colegi mai maturi si fara fite.