| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
| dende95 a răspuns:

Sa am medii cat mai mari, Sa fac ore cat mai putine si Sa dea Domnu o greva de macar 4saptamani...

| Șosețică a răspuns:

Sa'si rupe totii profii picoarele devil

| Tsunade99 a răspuns:

Sa ma inteleg in continuare bine cu colegii, sa invat foarte bine si sa pot merge la sport fara probleme din cauza orarului.

| XDarkAngel a răspuns:

Sa se inchida scoala! laughing

| Flöricicä a răspuns:

Sa iau iar premiul 1. hee heeStiu ca se poate, si promit ca il voi lua! Trebuie sa dovedesc ca pot si ca nu sunt doar o tocilara cum ma fac ceilalti.sadMi.am mai dorii sa scap de unele specimene din clasa mea...:@

| Angiix3 a răspuns:

Pai imi doresc sa invat mult mai bine sa am succes sa am multi prieteni si sa am parte de succese. Fizica cred ca va fi grea dar nu stiu poate ma impac cu ea happy Tinind cont ca fratele meu se pricepe de minune la Fizica sper sa seman cu el si sa ma descurc la fel de bine. Oricum mama mi.a promis ca daca iau premiul intai margem vacanta viitoare intalia si asta ma ambitioneaza mai mult happy

| BeyonceFan a răspuns:

In noul an scolar fiecare dintre noi are dorinte. Insa tot neasteptatul e cel mai...asteptat. Cu totii ne dorim note bune, sa avem cat mai multi prieteni si sa facem excursii. Dar ne simtim mai bine cand profesorul vine in clasa si spune:,, Copii, astazi vom iesi in curte si ne vom juca". Ne bucuram ca scapam de ore si avem sansa sa ne relaxam si sa cunoastem mai mult cadrul didactic. Cand jucam un joc in clasa, cand mergem in vizita la muzeu, cand mergem sa vedem un spectacol in sala de sport etc. atunci avem o placere mai mare decat notele bune, deoarece ne simtim bine intr-un colectiv larg, scoala. In fond, scoala e doar un loc, ceea ce conteaza sunt evenimentele care se desfasoara in incinta cladirii. Ne simtim bine intr-un colectiv, stim ca nu suntem singuri. Evident, si orele de curs sunt foarte importante pentru formarea noastra ca oameni, insa nu vom putea trai singuri toata viata. Este bine sa ne facem prieteni, astfel incat, candva, ne vor oferi ajutorul lor sau invers. Si comunitatea TPU este un loc in care incercam sa ne facem prieteni, nu dusmani si vrem sa ajutam si sa fim ajutati de cat mai multi utilizatori. Vreau sa urez tututor un an scolar superb! Si pentru a va raspunde la intrebare, eu zic asa: In noul an scolar eu ma astept ca neasteptatul sa bata la usa clasei mele zilnic, si sa aduca bucurii tuturor!

| gigel68 a răspuns:

Vacanta

| anemona18ida a răspuns:

Profesori cat mai intelegatori

| dariale a răspuns:

Mai putine teste, si teme LOL
Si note mai bune, numai de la 7 in suswinking

| AndraKame a răspuns:

Imi doresc sa iau 10 la examene pentru a intra pe liceul si profilul dorit si sa-mi petrec ultimele clipe cu colegii de scoala cat mai frumos : fara certuri, fara insulte si fara excluderi dintr-un anumit grup.Sa merg din nou la concursuri si sa iau premii la fel de bune ca anul trecut.Sa termin anul tot cu 10 si sa fac un album cu toti colegii.Anul acesta sa-mi concentrez la maxim puterile pentru intrarea la liceu si sa lupt cat mai mult pentru viitorul meu.Si,mai ales,sa nu uit niciodata de unde am plecat.Dar,evident, majoritatea acestor obiective tin numai de propriile puteri, iar restul - de viata.

| xXL1V1UXx a răspuns:

Mai muulta vacantalove struckbig grin

| Traianosik a răspuns:

Note bune, putine teme si multi prieteni.

| xlmpq a răspuns:

Sa ma distrez cat mai mult laughing)

| DorelSudoru a răspuns:

Nimic

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Un 10 la mate! (n-am luat unul de cand ma stiu)

| Tourniquet a răspuns:

Sa ma note mari, sa pot intelege si mai bine anul acesta si sa ma inteleg mai bine cu cei din scoala, deoarece dei de a-7-a si a-8-a sunt mai rai.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Sa nu raman repetenta laughing

| KinoAndreea a răspuns:

Mda...putine temelaughing, note bune la examene, sa invat(adica invat dar sa invat mai bine de atat)tonguebig grin si cam atat.aaa si profesori cat mai buni.

| Abandoned a răspuns:

Ce e formula aia relativista einsteiniana din acel banner? Ham ham! Altceva n-ati gasit? Web designeri de cacao la Treeworks!
Pai ce-mi doresc eu? Sa liiiiiing cat mai multa untura de pe acoperisul scolii.

| alexralu34 a răspuns:

Imi doresc sa iau note bune, putine teme, sa ma inteleg cu profesorii.

| crissmay a răspuns:

Imi doresc sa fie un an bun, sa nu ma mute diriga in ultima banca.

| Claudiuu a răspuns:

Noroc

| OrdinaryGirld a răspuns:

Sa am numai note bune, mai putine teme, sa ma inteleg bine cu noi colegi si sa termin clasa cu medie mare ca in ani trecuti. happy

| Anonymus3000 a răspuns:

Imi doresc sa iau note bune si sa ma distrez

| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Imi doresc in primul rand sa am rezultate bune si foarte bune, ca pana acum si chiar mai mult. Imi doresc sa ma inteleg cu colegii, cu profesorii, cu oricine. Imi doresc sa stau in banca cu cine sta cu mine inca din clasa a IV-a(a girl). Imi doresc...nu stiu...ce mi-as mai putea dori?

| Ivanaaa a răspuns:

Sa am note bunahappylove struck.

| Cristian523 a răspuns:

Ce imi doresc? sa vina cat mai repede vacantalaughing

| LoL a răspuns:

Un zece la mate...

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Sa se termine cat mai repede!

Întrebări similare