În primul rând îmi doresc civilizație în școala mea.
Îmi doresc să rămân în continuare, după proba/testarea de 2 luni la cursurile de canto.
Iar despre note mă ocup eu, NU „ZânaMeaTPUro".
Note bune Mai multi prieteni Putine teme si lectii :-s SI MULTA DISTRACTIE! [majuscule]
Pai imi doresc multe.Printre ele ar fi sa ma inteleg bine cu noii colegi, sa ma accepte asa cum sunt, si bineinteles sa termin semestrul cu o medie destul de mare pentru a ma putea muta. :-s
Sa am ambitie sa invat mult mai mult, sa imi fac noi prieteni, si sa am mai putine teme .
Sa imi fac multi prieteni considerand ca sunt in clasa a 9-a si sa am note foarte bune
Imi doresc sa invat bine la scoala si sa trec clasa cu bine...si sa-mi fac prieteni noi!
Imi doresc ca si profesorii sa fie mandrii de mine dar si parintii!
Sa am parte de cel mai frumos an din viata mea deoarece la anul voi fii a 12 a si nu cred ca v-a fii asa de frumos
Sa am note mai bune.Pentru ca anul trecut am cam luat-o in ras. si nu a fost biiine si sa ma distreeez \m/
Hmmm avand ca sunt boboacasi azi cand am vost la liceu ma simnteam aiurea dar m-am imprietenit cu toata clasa sper sa am note mari teme putine si multa distractie si cu colegi dar si cu profesori
Deja imi doresc vacanta de iarna, ...si note bune si sa mi se uneasca mai bine clasa
Si eu sunt boboc(clasa a 9a) si nu cunosc pe aproape nimeni
Orikum imi doresc note de 10 si sa pot retine ce citesc(caci nu prea retin deloc).
Nu ca nu as avea
Noile activitati extrascolare si scolare pentru ca eu sunt presedintele consiliului elevilor si eu trebuie sa le organizez. pa, pa
Isvziwbdj întreabă: