| TPU.ro a întrebat:

Ce iti doresti in noul an scolar?

314 răspunsuri:
| ioniiiiiM a răspuns:

Sa am note foarte bune big grin sau doar bune :p

| Stitch92 a răspuns:

Note bune, teme foarte putine, profesori mai buni, sa invat cat mai bine engleza si sa ma distrez bine cu colegii de clasa, macar acum in ultimul a ( clasa a 8-a) ca nu stiu daca ma voi mai intalni cu ei.

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Sa am note numai de 7
8
9 si 10 big grin

| Hăgiul a răspuns:

Un terorist anti-scoala.

| DaughterOfDarkness a răspuns:

Teme cat se poate de putine, multe multe excursii in timpul orelor (desi nu o sa se intample), un an usor si pauze mai lungi si mai funny.

| Lipsa47 a răspuns:

Vacanta de vara

| UnZambetPentruToti a răspuns:

...ghici?

| YourEternalLove a răspuns:

Dupa cum am obs eu au toti ceva cu matematica eu sper anul acesta sa nu am pentru ca mi sau schimbat profesori dar oricum si eu imi doresc cat mai putine teme cat mai multa distractie si chiulire fara absentehappy

| iaialovely1700 a răspuns:

Sa fiu cea mai buna din clasa!

| Mariiiiaa a răspuns:

Am trecut in clasa a7a.Pana acum timp de doi ani am fost a doua pe clasa cu mediile 9, 85 si 9, 66.Acum ca fata de dinaintea mea a plecat cel mai mult imi doresc sa fiu prima,sa ma laude si pe mine profesorii ca pe ea,nu zic ca sunt invidioasa,dar ea era preferata profesorilor si eu eram fata populara din clasa pe care profii o considerau copiatoare etc.(la teste).Nu zic ca nu copiam dar totusi...
Asta m-a deranjat foarte mult, acum imi doresc sa fiu prima pe clasa, sefa clasei. Sper sa nu ma cert cu colegii mei in rest nu mai imi pot dori nimic.Decat sa va zic si voua. celor care ati comentat si o sa mai comentati aici.: Bafta la scoala si aveti grija la invatatura!

| ioana32 a răspuns:

Mai putine teste!

| nekovivie a răspuns:

Imi doresc sa nu imi dea botezul.sunt boboc.si note mari.In rest ma multumesc cu ce amlaughing.

| watermelon a răspuns:

Cat mai putine teme, profesori mai indulgenti, sa am note cat mai mari si unii colegi sa mai lase fitele acasaangry

| Bya132 a răspuns:

10 în teze!

| DreamAutopsy a răspuns:

Să nu se mai facă ora de religie și de chimie.

| WatswovskyvonAle a răspuns:

Imi doresc sa invat la fel de bine,cum am invatat si in anii trecuti,sa fiu mandra, parintii mei sa fie mandrii de rezultatele mele si sa nu am parte de tristeti, desigur! Succes celorlalti.

| Lexiiii a răspuns:

Sa fie totul bine!

| Pisoiul a răspuns:

O gagica. big grin

| Unbearable a răspuns:

Intelegere, mai multe aprecieri (unde este cazul), note bune ar fi prea comun sa zic, doar ca mi-as dori mai mult spor la invatat! Vreau sa aflu cat mai multe.

| BandOfHorses a răspuns:

Nota 10 si 9.Si fara examenewinking

| VladM15 a răspuns:

Sa reuses sa termin scoala cu bine

| anonima13 a răspuns:

Imi doresc ca invat la fel sau chair imi bine ca pana acum, sa iau in jur de 9, 50 la examen pentru ca sunt clasa a8-a, sa ma inteleg cu prietenii, si sa fie colegii de clasa mai de gasca.happy

| Patty99 a răspuns:

Pai imi doresc multe.Printre ele ar fi sa ma inteleg bine cu noii colegi, sa ma accepte asa cum sunt, si bineinteles sa termin semestrul cu o medie destul de mare

| LaraDot a răspuns:

Pai...ca sa nu mai puna toti intrebari despre teme pe TPU, ca profesori sa fie fresh si sa ma impac cu colegi. Si daca se poate sa iua si note bune (ca in fiecare an laughing).

| AfroBă a răspuns:

Sa intru la liceul pe care il doresc. Sa iau macar un 6 la examen happy

| love3372 a răspuns:

Note mari si aceeasi medie ca in anii precedenti si sa am cat mai multi prieteni:p

| steph1y a răspuns:

Sa incep cu note bune clasa a 5-a happy

| razvan2011 a răspuns:

Sa se termine scoala

| SenioritaTeePupaceşte a răspuns:

Vreau sa am numai 10 la mate.Caci in clasa. a 5-a e mai greu la mate.

| SuntFata a răspuns:

Paii note bune multi prieteni putine teme... si sa intre profesorii in greva[poate chiar sa am voie sa merg cu tocuri la scoala]

Întrebări similare