Eu sunt clasa a 7-a si imi plac ambele materii.Adevarul este ca am si profesori care stiu sa explice si pe deasupra mai sunt si amuzanti.
Geografia. Biologia este materie care imi displace in toate sensurile. In primul rind profa care ma intreaba la fiecare lectie stiind ca mama mea e doctor. Mama spune ca urasc biologia doar pentru ca nu am gasit un profesor care sa mi-o explice. Si totusi eu merg pe geografie.
Nici una... amandoua sunt plictisitoare si grele... acum depinde in ce clasa esti tu
Biologia,e foarte logica mai ales daca te prinzi cum trebuie invatata, mie una geografia mi se pare plictisitoare si nu am putut sa o invat niciodata
Şi eu sunt în a VII
Geografia era cândva printre materiile pe care la îndrăgeam şi încă mai este.Biologia îmi plăcea doar în a V (adică botanica)
Mereu mi-au displăcut aceste două discipline! Geografia nu am înțeles-o niciodată, mi s-a părut mult prea plictisitoare, așa că niciodată nu m-am bazat pe ea! Biologia este mult prea complexă, și are prea multe noțiuni idioate și complicate!
Însă dintre acestea două aleg biologia. O pot învăța mult mai repede decât geografie!