| lavvybubu a întrebat:

Ce materii se fac la profilul filologie? Si pe ce se pune accentul? primul

Răspuns Câştigător
| Flores_9770 a răspuns:

Buna! Eu sunt la filologie; am trecut intr-a X-a.
In clasa a IX-a am facut asa:
-4 ore de romana+ o ora de romana optional
-3 ore de engleza
-2 franceza
-2 ore de matematica(dintr-a X-a nu se mai face)
-2 ore de informatica
-2 ore de logica
-2 ore de fizica(usoara)
-1 ora chimie
-1 ora sport
-1 ora desen
-1 ora dirigentie
Se pune accent pe limba romana si pe limbile strainekiss
E un profil frumos, mai ales daca dai acolo din pasiune si daca iti place sa citesti.
Bafta!

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Buna
Se face romana multa, limbi straine, filozofie si logica.
Bafta.

| PinkDea a răspuns:

Se face : Romana, engleza, Franceza/Germana, latina, istorie, doua obtionale, matematica ( o ora sau doua )
Se pune acent pe Romana si limbi straine

| Ana_7904 a răspuns:

La filologie se pune accentul pe latina, se face multa franceza si romana daca esti la bilingv(romana-franceza)si cred ca se da si teza la franceza

| Anon123 a răspuns:

Pai. filologia este stiinta limbilor, dupa cum ii spune si numele. Se fac 2 limbi straine ( care, depinde de liceu ) poti sa mai ai una si la optional, latina, romana... si in rest materii de profil uman in mare parte. Tezele se dau la romana, latina, o limba straina, geografie sau istorie. Se fac si ore de profil real in clasa a IX-a si a X-a, adica matematica, fizica, chimie, biologie. cate 2 ore pe saptamana maxim. dupa care in clasa a XI-a si a XII-a n-o sa le mai faci. Cate ore pe saptamana n-as putea sa-ti zic exact. oricum o sa fie in jur de 5-6 pe zi.

| cineva9595 a răspuns:

In primul rand la filologie se face multa romana, apoi latina. Si se pune mai mult accent si pe istorie, geografie, si stiintele sociale:logica a9-a; psihologie a 10-a etc.

Întrebări similare