| CRC98 a întrebat:

Ce materii se face la Stinte Sociale si cum vi se pare?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| YqLmX a răspuns:

Materii ce ţin de istorie (filozofie, logică etc.)! Bacul îl vei da din română, istorie şi o materie la alegere.
Materiile sunt:
Psihologie
economie
desen
filozofie
informatica
muzica
religie
sport
chimie
fizica
biologie
Franceza
Engleza.
Matematica
Fizica si chimie dar foarte putine ore.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi pe www.edu.ro
Pa, pa.

| NICKSOOO a răspuns:

Ce materii se fac * big grin; nu se face tongue

| TaniaMaria97 a răspuns:

Eu sunt la filologie care este tot pe profil uman, asa cum este si specializarea de stiinte sociale. Din cate stiu eu, la stiinte este la fel ca la filologie, cu 2 diferente: la filologie faci matematica, fizica, chimie, biologie pana in clasa a 10, iar din clasa a 11 a se inlocuiesc cu stiinte ale naturii, iar la stiinte sociale se fac pana intr-a 12 a, dar nu dai teza la niciuna din ele pentru ca faci doar 1-2 ore pe saptamana. La filologie dai teza la romana, engleza, latina si istorie, iar la stiinte sociale dai la romana, engleza, istorie si una din materiile socio-umane( clasa a9a logica, argumentare si comunicare; a 10 a psihologie; a 11 a sociologie, iar clasa a 12 a filosofie) Sper ca ti-am fost de ajutor :* Eu as fi vrut la stiinte sociale pentru ca este o combinatie intre uman si real, dar profilul uman oricum e mai lejer decat realul pentru ca nu-ti mai bati capul prea mult cu matematica. happy