Iti trebuie si o adeverinta ca sa demonstrezi ca ai lipsit si sa nu creada ca ai chiulit.
Cum au mai spus si ceilalti cel mai bine e sa spui adevarul dar daca daca nu vrei asta poti spune ca ai avut programare la dentist si nu ai mai putut ajunge la scoala! am folosit-o si eu odata si m-a crezut! sper ca te-am ajutat
Ceva intim, mai ales la fete merge)) Sau ceva trist, sa atinga profu de suflet (problm in familie, inmormintari)
M-a durut maseaua,am fost la spital pentru ca m-am simtit rau,am vomitat,am fost racit,m-a durut burta, m-a durut capul, am stat noaptea trecuta pana tarziu alarma nu mi-a m-ai sunat si m-am trezit doar la 12
Poti sa spui ca ai fost la nunta/botez/inmormantare. Sau sa minti ca ti s-a furat portofelul si ai fost la politie sa depui plangere. Sau ca nu te-ai simtit bine/te-a durut burta/te-a durut capul. Sau ca te-au incuiat parintii in casa si nu ai chei... Inventeaza ceva, oricum nu crede nimeni
A uitat mama sau tatal tau sa puna ceasul sa sune la 7 dimineata nu te-ai simtit bine ai gasit un caine amarat si lovit si l-ai dus la veterinar chesti so imblanzeasca pe fiara de profa sau prof
Depinde daca esti fata sau baiat.Eu iti zic ca cel mai bine merge faza cu inmormantarea.Dar mai bine incearca ceva de genul:mi.a fost rau... burta, capu... pentru ca la faza cu inmormantarea ii poate suna pe parintii tai si dai de belele. Sper ca te.am ajutat
Poti zice ca ti-ai uitat ghozdanul acasa si ti-ai dat seama prea tarziu si a trebuit sa te intorci dupa el.Sau ca ai calcat gresit si a trbuit sa schiopatezi pana la scoala.Sau ca ai cazut intr-o balta si a trebuit sa mergi sa te schimibi.Dar sa stii ca nu-i frumos sa minti si sa chiulesti! Pana la urma tot se afla adevarul!
TƎD întreabă: