Nu imi place Allegra, dar e alegerea ta, imi place foarte mult Maia, Maria, Diana in general numele mai speciale.
Allegra nu-mi place de loc.Nici ce inseamna nici cum suna.Imi aminteste de o indicatie de pe partiturile simfonice:"allegro, ma non troppo" adica "repede dar nu prea repede"(intr-o traducre aproximativa din italiana!)
Nu imi place acest nume. O sa fie deranjat si pentru copil.Imi plac foarte mult numele de genul : crina, carla. daria si mai multe
^Daca mai aud vreodata de numele Ariana o sa turbez. Cred ca parintii care le pun fetelor numele asta, vor trebui amendati. Ce naiba, se intorc nazistii?
Este un nume dragut... ew i-as pune fetei mele Ilona sau Iulia sau alexia
Pai, poti sa-i pui allegra, dar si un alt nume, de sfant, pentru a avea un ocrotitor(maria e foarte frumos, sau terodora)
Allegra cred ca inseamna fericita sau fericire. oricum daca o sa am o fetita am sa o numesc fie ingrid, ariana, beatrice, sarah, selena{luna} sau giulia
Este un nume interesant... Eu i-as pune: Clara, Ingrid, Ilona, Mercedes, Beatrice, Patricia, Sanziana sau Carolina.
cipy_2200 întreabă:
mirunaioana întreabă:
NoName05291 întreabă: