anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa dau la bac: istoria sau geografia?

Nu suport istoria, mi se pare inutila, nu retin ani, clar nu o pot invata.
Deci, e greu la geografie, e mult?
Ar mai fi si biologia, dar mai bine nu.

8 răspunsuri:
| horansgang a răspuns:

Eu zic ca e mult mai bine la istorie. La geografia iti da o harta si trebuie sa pui acolo fel si fel de denumiri stupide.

| outlandish a răspuns:

Pai raspunsul este evident nu crezi? Mie mereu mi s-a parut mai usoara geografia. Eu asta as alege. Nu te chinui sa dai bacul la chestii care nu-ti plac.

| RAY a răspuns:

Cum sa fie inutila? tot ce e in preznt e din trecut, istoria e frumoasa ok inteleg ani sunt greu de tinut dar istoria nu sta doar in ani si in ce s-a intamplat

| catyta a răspuns:

Istoria este foarte usoara daca stii cum sa o inveti.Eu cand am invatat la istorie am facut din fiecare eveniment o poveste pe intelesul meu.Si anii daca ii repeti o sa ii retii.Geografia, dupa parerea mea, o poti intelege doar daca iti place.Istoria insa o poti face dupa gustul tau. Sper ca te-am ajutat macar putin happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Geografie, fireste! Istoria e o materie inutila la modul general.

| AlcolicSmile123 a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt clasa a 7-a si din a 5-a pana in prezent am invatat numai: Franta; Germany; Sua; Italia, tarile vestice mai scurt. De ce invatam ISTORIA daca nu ne putem stii propriul nostru trecut? Eu nu stiu nimic despre Istoria Romaniei, doar Domnitorii, etc.

| LovellyAngel a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Istoria Romaniei o inveti in clasa a opta. Dar iti este greu sa iei o carte in mana si sa citesti despre istoria Romaniei? Lenea asta e atat de mare, si prostia si mai mare. Ce crezi ca iti da la scoala? Date sintetizate. Pe astea le iei din carti, citind. Deci, comentariul tau este stupid si inutil.

| RAY a răspuns (pentru AlcolicSmile123):

Ce sa faci cu istoria romaniei in ultimi 400 de ani am tradat aliati, ereu am fost niste sclavi ai celor din vest, ce vrei sa stii despre Romania pe bune nu ti rusine ca esti romanca?