Eu zic sa te ascunzi ca imediat ramai fara usa cand vin jandarmii cu berbecele. Se intampla un mare nimic. Daca tableta nu a venit cu un cont Google deja activat bagi datele de la contul pe care il folosesti si e buna de folosit.
De ce ai face asta? Este strict pentru uz scolar. Schimba-ti mentalitatea. Sa nu mai vorbesc ca daca nu iti este de folos, sunt atatia copii care au nevoie de ea.
Tableta este în custodia ta adică nu este proprietatea ta.În cazul în care tableta s-a defectat sub orice formă trebuie să te adresezi dirigintelui clasei pentru soluţionarea problemei.El ar trebui să fie instruit pentru astfel de situaţii.
Dar daca ii dau resetari revine la normal si cum as putea sa ii bag din nou laucherul cand trebuie sa il dau inapoi?
Nu e defecta vreau sa o folosesc la maximum si daca ii dau resetare din fabrica revine la normal si cum as putea sa ii bag launcherul cand trebuie sa il duc inapoi
Are un launcher special. lol? Atunci nu umbla cu resetari lol. E pentru scoala, nu ca sa joci jocuri :)
Eu ţi-am scris ce e de făcut din punct de vedere legal, acum ce faci tu, e alegerea ta.
Nu stiu nenea, ca nu lucrez pentru primarie. Eu credeam ca pur si simplu ati primit o tableta si atat, nu ca are lancher special si figuri. Te pomenesti ca vau dat si cont de google.
Nu au venit conectate dar poate il gasesc pe google play si tableta e destul de calitativa
Deiu_Yonut_2000 întreabă:
Sisjjssjjsjs întreabă: