anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sfaturi îmi puteți da pentru liceu. Intru in a noua.

28 răspunsuri:
| ciumabubonica a răspuns:

Sa nu iti fie frica, nu o sa te bata nimeni.sa nu iti fie frica ca te lasa profesorii corigenti sau ceva ca nu te lasa nici dracu....de imprietenit te imprietenesti tu cu lumea nu e problema

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns:

Nu am ceva sfaturi, doar sa nu crezi ca e ca in serialele disney.

| LPCTSTR a răspuns:

Învaţă frate c-abia treci dacă ai sictir pe şcoală.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MaziluHDGAMMING2009):

Cum sunt serialele Disney? Nu mă uit la televizor.

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gen in fiecare liceu e cineva popular, batausi chestii generice din astea.

| Lioana a răspuns:

Invata ca peste 3 ani si 9 luni ai Bac-ul!

| Justme1997 a răspuns:

Sa iti faci prieteni dar sa ai grija cu cine.

| PainTech a răspuns:

1. Probabil ca ai vazut multe filme si seriale despre liceu. Ei bine, uita-le. Nu e nimic asemanator.

2. Asteapta-te sa intalnesti oameni "surprinzatori". Cand spun asta, nu ma refer doar la colegi : De la profesori care miorlaie si fac crize in timpul orei pana la... ei bine, o sa vezi tu.

3. Chiar daca perioada tezelor va fi putin stresanta, te vei distra.

Mult succes!

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Sa nu te astepti sa fie prea diferit fata de generala.

| Yurisa a răspuns:

Profesorilor nu le pasa de tine doar daca ii pupi in fund
Notele nu conteaza daca nu dai bacul la materiile respective
O sa se faca multe bisericute in clasa
Nu e nimic prea diferit de generala, alt colectiv si alti profesori

| Buzi213 a răspuns (pentru MaziluHDGAMMING2009):

Sau din serialul ala a lu Andra Gogan

| MaziluHDGAMMING2009 a răspuns (pentru Buzi213):

Exact

| GanduriDeCafea a răspuns:

Liceul este o perioada frumoasa, profita de ea indiferent de dificultăți. Învață cu gandul la ce vrei sa profesezi pe viitor si fii curajos in orice situație. Bafta happy

| Yurisa a răspuns (pentru GanduriDeCafea):

Cea mai urata perioada, nu as mai trece prin el laughing

| GanduriDeCafea a răspuns (pentru Yurisa):

Ai ramas cu "traume" din liceu? laughing Cred ca depinde de fiecare in parte big grin desi pe atunci abia așteptam sa se termine, acum uneori as vrea sa ma intoec in timp happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cea mai nașpa perioadă, chiulește cât mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GanduriDeCafea):

Nu trebuie să rămâi cu traume ca să-ți dai seama că sunt 4 ani din viață pierduți, mai ales primii 3 în care nu se face absolut nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sfaturi: Poarta doar Cavalli, Armani, Lacoste, etc.
Dă-te cu parfum de minim 500 lei.

| GanduriDeCafea a răspuns (pentru anonim_4396):

Repet, depinde de experiența fiecaruia. Eu nu ii consider pierduți am avut de invatat din acei ani peteecuti in liceu, plus ca am legat noi prietenii si am avut experiente interesante.

Nu am ramas cu traume, dar mi-am dat seama cat de pupincuristi si usor de manipulat pot fi unii. Profesorii care se laudau cu ce au votat ei la alegeri si cu faptul ca daca nu ii ridicai in slavi iti puneau nota mica. Mereu am fost considerata o eleva mediocra sau chiar nesimtita. Niciodata nu am avut cele mai mari note mi se punea un 6 la ascultat cu toate ca raspundeam la intrebari si aveam aproape mereu tema facuta. Altiu care nu ziceau nimic si nu scriau in caiet tot impuscau un cinci. Majoritatea lucrurilor urate care mi s-au intamplat in liceu au fost pe nedrept si nu as mai trece vreodata pe acolo. Am fost la un liceu considerat "de prestigiu" in judetul meu, dar mai bine cred ma duceam la auto.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yurisa):

Sper că n-au votat cu usr

| GanduriDeCafea a răspuns (pentru Yurisa):

Eu nu am prins genul acesta de profesori din fericire poate pentru ca nu era un liceu de prestigiu happy Imi pare rau pentru tine dar poate ca vor fi si altii care or sa fie mai norocoși happy

| Andersen2k18 a răspuns (pentru Yurisa):

Asa e cred ca peste tot depinde de liceu. Scuza-ma daca te intreb, dar unde mai exact? Ma refer liceul.

Imi doresc sa fie mai norocosi. Mi-am dat seama ca nu conteaza ce liceu faci sad

| Yurisa a răspuns (pentru Andersen2k18):

Iti voi raspunde pe privat daca doresti

| Yurisa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nunu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Yurisa):

Doamne ajută

| Buzi213 a răspuns:

Nici nu a inceput bine a 9-a si deja ma simt super la liceu, e mega caterinca laughing