Aha! Ne-am prins de ce vin nepalezii la muncă in România! Suntem cu 50 de ani în urma lor!
Nepalezii vin fiindca pot castiga salarii mult mai bune raportate la propria tara.Afla ca fix patronii romani ii aduc cu autocarul, ca doar trebuie sa fii prost sa dai cu piciorul la forta de munca ieftina, un fel de slavery, in containere etc, in loc sa angajezi romani care cer conditii si salarii decente pentru munca lor. Iar daca stam bine sa ne gandim, este vreo diferenta intre ei si majoritatea romanilor plecati in strainatate? Nu. Ambele parti doresc sa obtina bani pentru a-si ajuta familiile sau a face ceva util in viata pentru casa, pentru sanatate etc. Nu vorbesc de cei cu diplome care se stabilesc acolo.
Ca este o tara muntoasa, budista si merita vizitata pentru a urca pe Muntii Himalaya.
Ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea lui despre calendar?
Am raspuns cuiva de mai sus, care a zis,, Ne-am prins de ce vin nepalezii la muncă in România! Suntem cu 50 de ani în urma lor!" Dar continua sa arunci cu, eronat' cand nu iti place realitatea. Nu stiu unde traiesti, dar sunt cazuri concrete din orasul meu si multe altele din tara.Nu vorbesc de pe dealuri, ii vad eu cand ies de la fabricile de confectii ca roiul de furnici, ii vad pe santiere in constructii, lucrand in horeca, etc.
Traiesc in Romania, tinere. Si nici acum nu vad legatura cu intrebarea lui.
Ellab întreabă:
SucDeGuava întreabă: