| Adrianasimo a întrebat:

Ce trebuie sa fac daca vreau sa dau bacul la alt liceu si in acest caz se mai iau in calcul materiile la care am absolvit si sa dau doar la materia la care am picat?

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Cum adică la alt liceu? Dai bacul la liceul tău sau în caz excepțional în altă parte dacă te cheamă acolo.
Poți să faci o cerere la secretariat să ți se salveze primele 2 note și să dai doar la ce ai picat.

| Anuket a răspuns:

Dacă ți-ai schimbat domiciuliu poți da la un centru de examinare din localitatea în care te aflii, trebuie să te interesezi cum se face, nu știu demersurile. Iar notele peste 5 pot fi luate în considerare dacă completezi în cererea de înscriere la bac.

| împreunăfacembine a răspuns:

Stai să vedem dacă se mai dă bacul anul ăsta rolling on the floor)

| Adrianasimo explică (pentru zurick):

Vreau sa dau in localitatea unde am domiciliul acum, oricum si atunci cand l-am dat am dat la alte licee nu in cel la care am invatat deoarece acela era privat si nu s-a putut in acel moment si am dat odata la un liceu si urmatorul an am fost repartizata la altul nu stiu dc. Deci ma gandesc ca se poate

| Adrianasimo explică (pentru împreunăfacembine):

Nu este de mirare nici acest aspect? doar ca eu sper sa se poata da totusi mi-am luat inima-n dinti dupa 14 ani sa mai incerc odata si fux acum sa nu se mai poata?

| Anuket a răspuns (pentru Adrianasimo):

Dacă e corect, pe https://www.edu.ro/bacalaureat
la https://www.edu.ro/......t_2011.pdf
precizează
"c) pentru candidaţii din seriile anterioare, în situaţia schimbării domiciliului în altă localitate, menţionată ca atare în buletinul/cartea de identitate, candidaţii se pot înscrie pentru a susţine bacalaureatul la o unitate de învăţământ de acelaşi profil, stabilită de comisia de bacalaureat judeţeană din judeţul în care se află noul domiciliu al candidatului. În afara acestei situaţii, înscrierea în alt judeţ este permisă numai cu aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat, în urma unei cereri motivate şi însoţite de documente doveditoare, transmise la Direcţia Generală Educaţie și Învățare pe Tot Parcursul Vieții."

| împreunăfacembine a răspuns (pentru Adrianasimo):

După 14 ani? Vai de viata mea. Baftă.

| Adrianasimo explică (pentru împreunăfacembine):

Asta este viata nu cred ca este nacesar sa dau explicatii, plus ca nu inteleg ce este atat de impresionant acest fapt in conditiile in care este o chestie pe care o fac unii oameni chiar si dupa mai mult timp, doar ca tipic romanesc este sa ne minunam de orice rahat sa radem si sa dam cu piatra...in concluzie inainte de a judeca un om mai bine me intrebam de ce este in acea situatie si daca putem ajuta intr-un fel, oricum multumesc