Nu exista scoala fara frecventa, toate scolile pana la posliceale inclusiv, sunt cu frecventa la zi iar liceu si cu frecventa la seral sau cu frecventa redusa.
Cei care n-au terminat 8 clase au la dispozitie programul "A doua sansa", care este tot o forma de frecventa redusa.
Doar la facultate exista ID (invatamant la distanta), care este o forma de invatamant fara frecventa.
Pentru seral si frecventa redusa te poti inscrie daca ai depasit varsta clasei cu cel putin 3 ani, fara a exista o varsta maxima. In programul "A doua sansa", depasirea varstei trebuie sa fie cu cel putin 4 ani.
Nu exista scoala fara frecventa.
De la scoala generala si pana la terminarea liceului, toti cei 12 ani, se fac la cursuri zilnice, de zi sau dupa amiaza.
Eu am 33 de ani și nu am avut posibilitatea sa termin 8 clase acum ce pot face pentru a le termina?
Ce i-am spus si utilizatorului ce a pus intrebarea.
Intereseaza-te la Inspectoratul Scolar din judetul tau ce scoli organizeaza programul "A doua sansa" si te inscrii in una dintre acestea, in clasa urmatoare celei pe care ai promovat-o.
Dacă are 7 ani poate urma curs cu frecventa redusa? Nu doresc socializare pentru copii mei! E nesustenabila și îmi garantează un esesc.Doresc o hârtie de absolvire cu examenele ce se impun eventual on-line! E atâta durere că mi-e milă de copii mei să ii arunc în cușcă cu lei. Oricum le voi interzice frgventarea la școală.Nu mai numesc locul acela ȘCOALĂ! Profesorii au fost obligați să adopte o comunicare moderna cu care nu pot fi de acord pe timpul cât trăiesc eu.E prea mult sa accept ce e azi școală Nu mă victimizez nu fac miting și nici nu mă supun noilor orientări.Adopt izolarea in interiorul familiei că sa dobândească cunoștințe normale. Și cum a fost odată! Acum 30 de ani era școală. Acum e i clădire toxica fara rost.
anonim_4396 întreabă: