| jumbobadboy a întrebat:

Ceau TPU,a o intrebare,am terminat clasa a VIII si doresc sa merg la un liceu, dar nu stiu ce profil.Eu imi doresc sa devint pilot de avioane de linie.Ce m-ar ajuta Mate-info sau SN?

11 răspunsuri:
| plasticsmile a răspuns:

Mate-info

| ReusxD a răspuns:

Mate info

| IonutzWoW a răspuns:

Mate-info te "pregateste" mai bine decat sn, insa vreau sa-ti vand un mic pont pe care l-am aflat cand mi-am facut un control la vedere : trebuie sa ai o vedere foarte, foarte buna pentru a deveni pilot

| jumbobadboy explică (pentru IonutzWoW):

Am vorbit cu cei de la Carpatair, ca eu am ochelari cu -0, 5 din 2011 si i-am intrebat daca este vreo problema, la care mi-au raspuns ca dioptriile mici se accepta.

| Mihai11 a răspuns:

Este mai bine la mate-info.

| CatalinaMaria17 a răspuns:

Mate-info happy

| 4d3lin44 a răspuns:

Salut.din cate stiu eu,(sunt la profilul mate-info)nu te ajuta cu nimic.Toata lumea cand aude de profilul asta spune ca e cel mai bun, dar din pacate nu faci nimic cu profilul asta.Eu te sfatuiesc sa mergi la un liceu de specialitate.

| jumbobadboy explică (pentru 4d3lin44):

La Academia de Aviatie se da un examen din mate & fizica, primi 20 care i-au cele mai mari note intra pe banii statului, restul platesc daca au 50.000 de euro.De aceea ma gandesc ca la mate-info inveti mult mai mult.Ar fi un liceu la mine in oras(Timisoara) unde este profilul Tehnician in aviatie, dar este unul dintre cele mai slabe licee, intri cu 4 si ceva.

| edoppler a răspuns (pentru jumbobadboy):

S-a INTRAT cu banii statului. Acum nu mai e aceeasi politica. Trebuie sa platesti tu, indiferent daca iei nota mare sau nu. Nu trebuie sa faci neaparat un liceu care are vreo legatura cu aviatia. Important e sa faci unul bun, unde poti invata bine si mate, si fizica si engleza. Poti alege ori stiinte, ori mate-info, chiar nu conteaza. big grin Succes!

| 4d3lin44 a răspuns:

Raman la aceeasi parere.Nu e bun de nimic(profilul). Acum depinde si de profesori.Stii mai bine cum sta treaba si daca nu reusesti, faci niste meditatii, ceva.

| jumbobadboy explică (pentru 4d3lin44):

La mate si fizica am 10 pe linie, la mate am luat meditatii pentru examen.