Mate-info te "pregateste" mai bine decat sn, insa vreau sa-ti vand un mic pont pe care l-am aflat cand mi-am facut un control la vedere : trebuie sa ai o vedere foarte, foarte buna pentru a deveni pilot
Salut.din cate stiu eu,(sunt la profilul mate-info)nu te ajuta cu nimic.Toata lumea cand aude de profilul asta spune ca e cel mai bun, dar din pacate nu faci nimic cu profilul asta.Eu te sfatuiesc sa mergi la un liceu de specialitate.
Am vorbit cu cei de la Carpatair, ca eu am ochelari cu -0, 5 din 2011 si i-am intrebat daca este vreo problema, la care mi-au raspuns ca dioptriile mici se accepta.
La Academia de Aviatie se da un examen din mate & fizica, primi 20 care i-au cele mai mari note intra pe banii statului, restul platesc daca au 50.000 de euro.De aceea ma gandesc ca la mate-info inveti mult mai mult.Ar fi un liceu la mine in oras(Timisoara) unde este profilul Tehnician in aviatie, dar este unul dintre cele mai slabe licee, intri cu 4 si ceva.
Raman la aceeasi parere.Nu e bun de nimic(profilul). Acum depinde si de profesori.Stii mai bine cum sta treaba si daca nu reusesti, faci niste meditatii, ceva.
La mate si fizica am 10 pe linie, la mate am luat meditatii pentru examen.
S-a INTRAT cu banii statului. Acum nu mai e aceeasi politica. Trebuie sa platesti tu, indiferent daca iei nota mare sau nu. Nu trebuie sa faci neaparat un liceu care are vreo legatura cu aviatia. Important e sa faci unul bun, unde poti invata bine si mate, si fizica si engleza. Poti alege ori stiinte, ori mate-info, chiar nu conteaza. Succes!