Si, cum verifici daca e corect? Cu Google Translate, ca prostii?
Nu de alta, dar am, totusi, vaga senzatie ca NU stii 10 limbi diferite.
Si ai pretentii la limbi?
vrei in limbi anume? sau oricare?
All for one-Engleza
Alle für einen-Germana
Minden egy-Maghiara
Wszyscy za jednego-Poloneza
Omnes enim-Latina
Všichni za jednoho-Cheha
Όλοι γιa ένaν-Greaca
Сви за једног-Sarba
Bir için tüm-Turca
Tutti per uno-Italiana
Gach ceann-Irlandeza
Toti pentru unu-romana
all for one-engleza
todos para ono-spaniola
todos por um-portugheza
tous por un-franceza
pro jednu-filipineza
alle fur einen-germana
tutti per uno
ATAT STIU
funda?
Poate stiu 10 limbi diferite, nu te-ai gandit la asta? Dar totusi, chiar daca stiu poate nu le stiu fix pe alea care le-au ales cei care raspund. Deci raspunsul la intrebarea ta : DA, verific cu Google Translate, ca prostii
Vreau in limbi anume pentru tine : Chineza, Japoneza, Afrikaans, Araba, Azerbaijana, Creola haitiana, Malteza, Vietnameza, Hindi si Irlandeza, ca pe astea le stiu eu
Ca de exemplu ce? Sa-ti citesc tie raspunsul? Daca raspunsul e da, sa stii ca functioneaza. M-am amuzat foarte tare sa citesc asemenea greseli de gramatica in 2 fraze.
Nu te supara, dar inainte sa ma "sfatuiesti" pe mine sa citesc regulamentul ai putea sa o faci tu. In caz ca nu stiai, sunt interzise jignirile. Si, apropo, esti raportata Sa fie clar ca nu am nevoie de alte raspunsuri, daca sunt ca acestea. Multumesc mult.
Ai nevoie de ajutor (psihologic).
Totusi, nu m-ai corectat.
Doar daca ai nevoie de ajutor neaparat pune intrebari, nu in care sa iti arati prostia.
Bye-bye.
Prefer sa inchei orice fel de discutie cu persoane (daca le pot numi asa) ca tine.
Hai ca o i-au cu binisorul, corecteaza-ma unde am gresit, la primul raspuns, te implor.
Chiar si in acest raspuns ai gresit : nu ai scris corect cuvantul "i-au", se scrie fara cratima : iau. "I-au" se scrie cand "i" e pronume si au e verb auxiliar ( lui i-au...) Si, in prima propozitie nu se spune "nu LE trebuie nimanui" ci nu ii trebuie nimanui, pentru ca,"nimanui" este subiectul si este la singular. Sper ca ai inteles acum, Miss Everything.
" le trebuie"
... utilizatorilor, nu le trebuie fundele (adica ele--> le)
Si mai pe scurt, ma doare in coccis de gramatica la ora asta.
In primul rand este total gresit ceea ce spui si in al doilea rand tu m-ai intrebat, eu doar ti-am raspuns la intrebare.
Observ ca s-a inceput cu stergerea raspunsului. Deci, probabil nu mai trebuie sa astepti prea mult.
Rioko întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: