| ZuZu16Zu a întrebat:

Cel mai frumos discurs pentru cea mai speciala profesoara! Va rog mult TPU, am nevoie urgentaaa, vreau sa fie emotionant!

12 răspunsuri:
| nodeerskulls a răspuns:

Evident nu e atat de speciala pentru tine daca pui strainii de pe internet sa faca discursul, in loc sa il faci cu mana ta! De unde sa stie ei ce sa scrie cand nici macar nu o cunosc?

Nu mai fii lenesa si fa-l singura.

| GEEK a răspuns:

Bună.

„ Pentru cea mai specială profesoară "?
Ăhă, dacă era atât de specială pentru tine, făceai tu discursul, nu îl făceau cei de pe TPU, sau să cauți pe Google.

Pa, pa.

| ZuZu16Zu explică (pentru GEEK):

Heloo, nu am nevoie de raspunsurile voastre, ba fata/baiat, nu stiu ce esti, sau poate neutru. Ma pis pe tine, vrei sa-mi dai discurs? Da-l si mai shut up. Daca nu, Pa si Pusiii

| ZuZu16Zu explică (pentru nodeerskulls):

Heii,ma pis pe tine :*! Vrei si fundita big hug?

| GEEK a răspuns (pentru ZuZu16Zu):

Te piși pe mă-ta, copil fără viitor, care se lingușește pe lângă profesori, cu un discurs de ***, vai de viața ta.

| nodeerskulls a răspuns (pentru ZuZu16Zu):

Te-a invatat mami sa te pisi? Copii trebuie sa stea in tarc, nu pe net laughing

Pai si atunci, de ce nu stai?

Daa, ma pis pe mama ta! Pardon, mama ta asta a ta, nu are cratimabatting eyelashes. E un fenomen:*.

| GEEK a răspuns (pentru ZuZu16Zu):

Ah, proastă ești. Meriți un os. happy

Ok, ia osul, si jet de aici!happy

| nodeerskulls a răspuns (pentru ZuZu16Zu):

Mai vorbim cand iti stergi mucii de la nas laughing Esti penibila, nu ma mai obosesc cu tine, copil prost si needucat. De as fi fost mama ta, as fi regretat ca n-am facut avortwinking

'ai mai du-te faa! :* Pai mama ta a facut avort, dar tu erai prea proasta, si ai iesit fara ca ea sa vrea! Pupa-ma-ai in cuuuur, si sterge-ti tu cacatul de la gura, si apoi sa vorbesti cu mine