Cred ca e un motiv bun, daca si profesorii vor considera ca ti se potriveste mai bine profilul asta. Daca tu nu te intelegi cu colegii, profii au vazut ca nu iti place in clasa respectiva, si cred ca vor fi in favoarea transferului.
Nu pot sa stiu cand se va forma consiliul, ca nu stiu cand ai depus tu cererea de transfer, etc. Probabil se va face cat mai repede.
Se poate sa fii nevoit sa dai si unele diferente daca sunt profilele diferite, de ex daca te muti de la contabilitate la stiinte sociale, dai diferente la muzica, desen, latina.
Nu conteaza daca dirigintele e sever.
Eu iti tin pumnii!
Intr-adevar, se vor aduna profesorii si vor discuta despre transferul tau. Din cate stiu trebuie sa spui si un motiv pentru care vrei sa te transferi, daca nu ti se pare nivelul clasei potrivit pentru tine, daca nu te intelegi cu colegii, etc. Daca motivul tau este unul bun, si asa considera si profesorii, vei fi transferat. Daca profesorii sau dirigintele tau nu sunt de acord cu transferul, nu te vei putea tranfera.
Nu iti fa griji, probabil nu vor avea nimic impotriva, pentru ca nu au nici un motiv sa nu te transfere. Si de la mine din clasa s-au transferat colegii si la alte profile mai potrivite pentru ei. Profesorii au acceptat, deoarece se vede caracterul, inclinatiile elevului.
Eu am pus motivul ca vreau la alt profil (desi u asta era adevaratul motiv).Eu vreau mai mult la acea clasa pentru ca sunt acolo cativa cu care ma intleg foarte bine, iar la mine in clasa nu ma inteleg deloc bine cu colegii.Iar despre dirig...chiar nu ai vrea sa stii ce fel este, e mai sever, si mi-e frica sa nu fie de acord . Motivul care l-am pus eu pe cerere ti se pare unul bun?.Si daca ai putea sa-mi zici si cand se va face consiliul...ti-as fi recunoscator (funda).
Bună! Motivul invocat de tine este unul foarte bun. dacă l-ai pus din capul tău, bun cap ai avut, dacă te-a învățat cineva, bine te-a învățat! Nu e bine să invoci motive care să jignească dirigintele, profesorii sau clasa. De regulă consiliul are loc înainte de a începe vacanța. Chiar dacă dirigintele sau vreunul dintre profesori nu ar fi de acord, se votează și se face cum votează majoritatea. De regulă se aprobă, nu sunt probleme decât în cazul elevilor foarte slabi și al celor foarte indisciplinați, pe care nu îi vrea nimeni.
Succes!
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ Îți va folosi.