Cum am zis si la cealalta intrebare... nu stim, asta o sa se stabileasca atunci. O sa fie orice profesor (mai putin cel de la materia respectiva).
Vrei raspunsuri serioase? Pune intrebari serioase.
Când intrați în clasa le arătați de la depărtare, acestea le veți tine pe banca, veți fii înregistrați, iar pe înregistrare trebuie sa apară și buletinele
Păi eu fac matematica cu dirigintele meu deci el nu o să asiste la evaluare?
Nu va participa la supravegherea EN la materia matematica. Poate el se va afla in comisia evaluarii
Ce este comisia evaluări? Și te rog să îmi spui daca cei ce vor asista la evaluare vor verifica buletinele!? Mulțumesc, și scuze de deranj
Sa stii ca m-a cam luat asa o stare de pre-raceala. Dar se rezolva cu un ceai ^_^. Nu ma las eu rapus.
Ptiu,stai departe sa nu se ia...gata,nu mai ești prietenul meu, îți dau block, ignore, nefolositor de toate... #saynotocovid [-O
Da. Ti-l verifica cand intri si tu sa-ti completezi pe foaie cnp-ul tau sau pe alta foaie si sa-l ai pe masa. Comisia de evaluare is cei care iti vor corecta tie cele doua examene, la romana si matematica. Poate in comisie o sa fie si dirigintele tau de mate si poate vei avea noroc de iti v-a corecta el lucrarea de examen.