Iti recomand maro, mov, roz, bej sau auriu/alb sidefat - daca vrei mai multa stralucire. Daca nu ai cearcane sau alte probleme poti folosi si culori precum albastru, violet si verde ( sau alte nuante mai stridente ). Cat despre creion si mascara, stiu ca se foloseste doar negru, dar poti incerca si maro pentru un look mai bland.
Http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_color#Spectrum_of_eye_color
In principiu astea de aici, dar sunt si multe combinatii intre ele.
Aproximativ 18, dar avand in vedere ca fiecare ochi si culoare e unica... poti spune ca milioane
Pai cum au zis si ceilalti nuantele de baza sunt: verzi, albastri, negri si caprui... dar eu cred ca exista,, n" culori care se pot realiza!
Ochii verzi, niciodată să nu îi crezi,
Ochii albaştri ca seninul, te îmbată ca şi vinul,
Ochii căprui, fură inima oricui,
Ochii negri şi blânzi, de dragoste sunt flămânzi.
In a sample of 324 patients from 5 "urban clinics" in Massachusetts and Maryland (therefore spanning many socioeconomic and racial groupings), those investigators reported:
32% blue/grey irises
15% blue/grey/green irises with brown/yellow specks
12% green/light brown irises with minimal specks
16% brown irises with specks
25% dark brown irises
http://www.art-dept.com/......folio.html
Probabil vreo 24, cele de mai sus şi cele clasice. Sănătate!
Adica vrei pentru lentile de alea de contact? pai pentru alea sunt o multime aproape toate culorile... dar pentru ochi naturali sunt:negri, caprui, verzi, albastri, turcoaz, gri(rar), maro si mai sunt dar rar combinatii...
Pai sunt 4 importante verde, negru, albastru si maro(caprui) dar mai rar combinatii de genul...
spre ex eu am doua culori maro cu verde