E plin de anagrame " prafu sa se aleaga de toti tiganii din Romania" Asta este "traducerea"
*ainamoR nid iinagit itot ed agaela es-as ufarP
Un pic cam rasist pe dinauntru, a?
De ce nu ai dat raspunsul cum trebuie pentru funda?
Si al meu e cum trebuie, e mult mai usor de citit decat originalul . Dar am vrut sa fiu amuzant.
Oricum Miss25JK a raspuns inaintea mea, deci funda e data corect.
Ai dreptate e ceva in neregula cu acest site unele lucruri le face mai greu si parea ca tu ai dat primul raspunsul
Pentru ca oricum nu primea funda, dupa cum tu ai spus, primul raspuns bun, asta insemna ca si daca il scria corect nu lua funda, eu raspunzand prima.
Era ceva in neregula cu siteul dar si-a revenit repede si am avut impresia gresita ca el vorbise primul dar oricum nu daduse raspunsul bun cum am precizat la intrebare asa ca nu primea funda. Am explicat la comentariul anterior si lui. Nu stiu ce erori are TPU in sistem ca multe lucruri apar cu intarziere sau un comentariu inaintea celuilalt asa am observat dupa se repara chiar si in dreapta cand dau pe vizualizare profil trebuia sa fac 100 raspunsuri bune de cateva ore dar nu au facut inca actualizarea. Asta este se intampla e softul cu multe pe cap probabil si se misca mai aiurea. Sau poate e de la ger
Trebuie sa te scuzi obligatoriu si de data viitoare daca se mai intampla sa iti raspund la alte intrebari, da vreo 50 - 80 refresh - uri apoi fi sigur cine a dat prima/ primul raspunsul. .
Daca ai trimis acel mesaj era normal sa dau o explicatie.
anonimus20 întreabă:
Maryyyaa întreabă: