blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Cine stie regulamentul jocului Bakugan? Nu inteleg nimic din explicatiile date peste tot. Am cumparat acest joc la insistentele fiului meu ca a zis ca au copiii prin parc. Nu inteleg termeni ca :carti -poarta, carti aptitudine, carti folosite si carti nefolosite(cand devin cartile nefolosite carti folosite?). Cica dupa ce se incepe jocul, jucatorii trebuie sa mute (ce trebuie sa mute si unde, daca nu exista o placa de joc cu patratele si pioni(de ex)?)
-"Batalia are loc atunci cand Bakuganii a doi jucatori diferiti deschid aceeasi carte-poarta" -Cum adica?
E foarte complicat pentru mine sa inteleg acesti termeni mai ales ca nu am urmarit nici un episod din acest serial de animatie care cica ruleaza pe CN.

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

In prima faza am citit... dupa care m-am amuzat teribil ca nu intelegeam nimic. Cred ca toti in familie am incercat sa intelegem regulamentul, dar ne-am dat seama ca suna teribil de neinteligibil pentru ca plecand de la un desen animat, pe care nici unul din noi nu l-a vazut... nu aveam cum sa intelegem. M-am pus in situatia ta si m-am gandit ce m-as fi facut daca as fi avut un copil de 5 si nu de 17 ani. Oricum am incercat sa gasesc pe net ceva care sa te ajute.
Ai mai jos cum se joaca Bakugan - demo - vezi ca intelegi mai bine regulamentul daca vezi.
http://www.bakugan.ro/learn-to-play/index.html
Cineva a mai fost in situatia ta si a incercat sa inteleaga jocul
http://mihneamaruta.ro/......iatul-tau/
si niste tutoriale
http://www.youtube.com/watch?v=HQUMAHDv3wc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=dfVa8q4U7Es&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=BIXRq4GFpEQ&NR=1
Nu stiu daca te-am ajutat...
Totusi eu zic sa vezi si un episod din desenele animate
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

150 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe bakugan.com si te uiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa anveti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu regulamentul jocului eu sunt cea mai buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bakugan este tare eu soc totimpul acest joc la scoala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PUTERILE LUI BAKUGAN

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rannd este o carte de poarta pe care daca sunt prinsi doi jucatori cartea se ridica si se uita cat g primeste. a doua parte este carte de atitudine care iti permite sa folosesti atacul special.cartile sunt de poarta de atitudine de indemanare de putere.in primul rand se incarca o carte de indemanare iar apoi se arunca bakuganul pe ea cu parte magnetica. da este adevarat desenul bakugan este pe cine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartile de poarta sunt alea care le pui jos la inceputul jocului, cartile aptitudine ii dau putere bakuganului...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Important este la bakugan cartea de poarta cartea indemanari si cel mai important este bakuganul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca gresesti!

| alexthebest2000 a răspuns:

Pai regulile bakugan sunt: sunt activate niste carti. nu ai voie cu cartea mortii, dar alice, adica masqareade a incalcat regula. cand doi bakugani sunt pe o car5te se deschide cartea de poarta. daca doi bakugani au la g puteri egale, inseamna ca primul asaezat pe carte castiga. daca vezi pe bakupot cati g are fiecare, adica unul g mare si altul g mic, foloseste cartea de abilitate si de poarta si de indemanare. cel cu 3 victorii pierdute a pierdut si celalalt castiga. oricum, bakugani aia sunt in forma de mine cand nu sunt intr-o lupta iar bakugani vorbitori sunt prieteni cu omul care il are. exemplu:hidrenoid de alice adica de masqareade.
acestea sunt regurile bakugan.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da da am multe sa ma caut in cap ha ha ha!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se joacaaaaaaaaaa nu stiu cum nici eu

| syrusdragonoid a răspuns:

Buna scuze de deranji stiti cumva daca are in carrefour bakuganii

| syrusdragonoid a răspuns:

Sti cumva unde se gasesc baguganii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu inteleg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de unde esti tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai omorit cu jocu asta rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand rezolvi enigma, eu zic sa ne explici si noua cum e cu jocul asta, poate facem o partida pe TPU...si pana la urma cum arata bakuganii astia?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine eu stiu jocul... dar lupta incepe odata ce doi bakugani se pun pe o singura carte...atunci daca bakuganul tau este mai slab. tu trebuie sa deschizi cartea de poarta...acolo arata pe fiecare poza cat va da la putere exemplu Haos=Lumina=Galben

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz de deranji vreti sa facem schimb de bakuganii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il pui pe draganoid si atevezi punctele plusate pe cartea de indemanare si apoi aduni pnctele si aduci un bakugan pe nume tigrela si pe preias si apoi incepe lupta cu sirenoid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu am 3 bakugani si 5 carti.De ce am 5 carti:una am loato de la scoal cu 2 lei iar cealalta am primit-o. Un bakugan este Hammer Gorem 480G, Preyas Diablo500G si Storm skyress 400G.La scoala mea e la moda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune o carte cu fata in jos.Trageti pe rand in bakugani.Cand oricare 2 bakugans aterizeaza pe o carte, se lupta automat.Intoarce cartea, compara puterea fiecarui bakugan si bakugan-ul cu cea mai mare putere castiga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o carte care deschide bakuganul si cine are o putere mai mare castiga si sunt niste carti care ii dau bakuganului mai multa putere sau il distrug pe oponent

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica amandoi isi pun in joc o carte de poarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii nimic si nu te documentezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi daca deschit la fel carea de porta si am un baguga n si cari sui mauit cataeou da ta la bangun seril

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu mi-am cumparat unul si am un raspuns. Trebuie sa arunci o carte dupa aceea campul de lupta se deschide. Dupa aceea zici BAKUGAN LUPTA si dupa aceea zici BAKUGAN RIDICATE si incepi sa te lupti. ORICUM E CEL MAI TAREJOC! E NUMARUL 1 DIN LUME!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt alex am 7 ani si 5 Bakugani
Daca 2 Jucatori lanseza Bakugani pe aceiasi Carte de Poarta se lanseza o batalie.
Bakugani au atribute Intuneric este Darkus, Focul este Pyrus, Vant este Ventus, Pamant este Subterra, Apa e Aquos, Lumina este Haos.
Cartile Sunt : Carti de poarta si Carti de indemanare.
La revedere!