| alexandruth a întrebat:

Cine sunt Illuminati si ce vor ei? Au vreo legatura cu Anonymous? Dar cei de la Anonymous ce vor de fapt? Au ambii legatura cu infiintarea unui nou guvern mondial pentru stapanirea lumii? Au vreo legatura toate acestea cu Dumnezeu? Vor sa pregateasca Pamantul pentru venirea antihristului? Intreb toate acestea fiindca peste tot sunt informatii eronate, care ma induc in eroare. Sunt destul de documentat dar vreau sa ma lamureasca un conoscator. Daca vrea cineva sa ma lamureasca pe privat, il rog sa ma adauge la: alex_1997_th@yahoo.com sau daca nu, sa scrie tot raspunsul aici... Nu ma astept ca cineva sa ma lamureasca, macar incerc. Multumesc! happy

6 răspunsuri:
| Al3xinio a răspuns:

Din cate stiu illuminatii sunt cei care conduc lumea din umbra, si pregatesc venirea antihristului. daca nu s-a si intamplat deja. nu vom sti decat cand va fi prea tarziu. Nu cred ca au vreo legatura cu Anonymous, mai degraba par a fi in tabere adverse. cel putin asa par. Anonymous este un grup care sustine libertatea internetului.

| Anonim_Celebru_Anonim_Celebru_1995 a răspuns:

Nu au nici o legatura... dimpotriva, lupta cu toti asa zisii guvernanti.

| alexandruth explică (pentru Anonim_Celebru_Anonim_Celebru_1995):

Tu ai gandit inainte sa scrii? -_-

| iKnifer a răspuns:

Niste oameni care ne conduc pe la spate, cu simboluri masonice, exemplu o piramida cu un ochi de-a-supra si unu in mijloc, acestia produc razboaiele, salut

| alexandruth explică (pentru iKnifer):

Multumesc, nu m-ai ajutat cu nimic si habar nu ai ce sunt masonii/iluminati. happy

| alexandruth explică:

Habar nu ai ce vorbesti, se vede ca nu scrii corect si mai si vorbesti urat. Rezolvi ceva cu asta? Ti-am zis doar ca raspunsul tau e prost, printre cele mai proaste pe care le-am primit. M-am lamurit care-i faza cu masonii, illuminati si altii.