| alexandruth a întrebat:

Cine sunt Illuminatii si ce vor ei; Au vreo legatura cu Anonymous; Ce vor de fapt cei de la Anonymous; Ce sunt masonii; Ce vor ei de fapt; Au legatura toate cu Dumnezeu; Au sau nu legatura cu infiintarea unui nou guvern mondial pentru venirea antihristului? Nu stiu ce sa mai cred... Vreau un raspuns complet, daca se poate aici sau pe privat. Nu am gasit niciunde un raspuns concret, toate datele sunt eronate si ma induc in eroare. Multumesc! big grin

Răspuns Câştigător
| SpawNury a răspuns:

O sa vorbesc scurt si la subiect.

Illuminati: Sunt niste oameni foarte destepti, care vor sa introduca "New World Order" [NWO] [Noul Guvern Mondial, asa cum ai zis tu mai sus] in lume, un exemplu ar fi, sa ne bage cate un cip in corp, sa nu existe bani, sa cumperi cu acel cip, si sa ne controleze cum vor ei, si daca nu vei face ce "vor" ei, vei fi omorat. 90% din magazine, marci, artisti, filme etc sunt conduse de Illuminati. Gandeste-te la Miley Cyrus, a fost aratata ca o fata draguta, a fost artista la seriale pentru bebelusi, copii de 7/8 ani, ei bine, a crescut Miley, si iti dai seama ca 80% din fanii ei sunt niste copii, si acum se dezbraca, se arata ca o curva doar ca, copii din ziua de azi s-o urmeze si sa fie ca ea. Sa numai zic de mesajele subliminale. N-au nicio treaba cu Anonymous.

Anonymous: Oricine poate face parte din Anonymous, chiar si tu. Ei sunt oamenii care vor libertatea oamenilor, macar pe internet. Ataca site-urile create de oamenii care ne vor raul, si daca ne gandim ca printr-un site putem trimite bombe in alte tari, e usor sa ne dam seama ca ne vor binele.

Masonii: Sunt oamenii care cred in Dumnezeu, dar nu sunt de acord cu legile Lui. Vor ca Lucifer [Satana] sa fie noul nostru Dumnezeu, si cred ca Lucifer ne va lasa sa traim in pace, si ca El ne va ajuta sa "scapam" de Dumnezeu.

Am dat cate un exemplu mic din fiecare, sunt multe si multe de zis, eu te sfatuiesc sa nu-ti bati capul prea mult cu astea, ca s-ar putea sa innebunesti. Eu de exemplu, nu-mi e bine de cand am citit despre Illuminati si Masoni. Caut mesaje subliminale peste tot, pe strada, la fiecare melodie. [Intr-adevar gasesc mesaje subliminale oriunde.] Dar nu cred ca e bine ce fac.
Nu uita, nu crede in Dumnezeu/Satana etc. Ei nu exista. In ziua de azi, singura metoda de a evita unele probleme care vor afecta viata ta, e sa te faci ca nu le vezi. O seara minunata iti doresc.

4 răspunsuri:
| Dexionica01 a răspuns:

Pe privat iti spun eu despre anonymous.

| alexandruth explică (pentru SpawNury):

Multumesc mult de ajutor... Doar ca sfatul cu Dumnezeu nu prea mi se pare moral, oricum multumesc! big grin

| γώεμι a răspuns (pentru SpawNury):

Auzi deșteptule, nu duce lumea în eroare, antihristule. În Dumnezeu trebuie să creadă toată lumea, altfel Satan ne va înghite pe toți și iadul va ști de noi. Nu vrei, nu crede, dar nu treage și pe altul după tine!