| 99290 a întrebat:

Cineva la medicină în Oradea?
Ma interesează daca si anul asta ramane admiterea doar dintr-o materie si cat la suta se ia in considerare media din bac? De asemenea, as vrea sa stiu cateva detalii legate de orar și de profesori. Am inteles ca se face pract. pe cadavru, dar asta in primul an sau in toti anii? Iar daca am scutire la sport este o problemă? Mulțumesc pentru eventualele raspunsuri!

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cred ca ar fi util sa te inscrii pe grupurile dedicate de pe Facebook.Stiu ca multe facultati au grupuri oficiale, plus grupuri doar pentru studenti si absolventi care doresc sa aplice acolo.

Sau vezi aici, dedicat chiar pentru admitere https://www.facebook.com/groups/1083450728389139/

| Violleta2022 a răspuns:

La medicina se da examen de admitere la 2 sau 3 obiecte, nu se intra doar cu nota de la BAC dar conteaza sa ai media peste 9.
Medicina este cea mai grea facultate de pe fata pamantului, unde inveti pe rupte 10 ani de zile, ca sa ajungi medic (6 ani este facultatea si 4 ani rezidentiatul).

Programul este foarte incarcat, de dimineata devreme pana dupa amiaza tarziu. Profesorii sunt foarte excigenti fiindca nu se accepta sa nu stii, deoarecei aici este vorba de viata unui om si nu este acceptabil sa greseti ca omori un om.
Da, in Medicina se fac disectii si le lucreaza cu sange, organe, cadavre si in laborator cu organe.

| 99290 explică (pentru Violleta2022):

Vreau informații de la cine studiază acolo, nu de la orișicare tanti.
3 informații de ale tale știu din surse sigure ca sunt eronate. Mulțumesc oricum!

| Violleta2022 a răspuns (pentru 99290):

Bravo! Atunci ai de asteptat mult si bine, ca nu vin aici studenti de la medicina, sa-ti raspunda tie.

| Violleta2022 a răspuns (pentru 99290):

Vad ca tu esti din ala care alearga in toate directiile si nu face nimic niciodata, fiind incapabil sa se focuseze pe ceva.
Ceri informatii ca sa te afli in treaba, nu ca ai avea de gand sa faci ceva cu viata ta.

https://www.tpu.ro/utilizator/abxqyl/intrebari/

| 99290 explică (pentru Violleta2022):

Sunt tânăr, sunt la liceu de top și datorită faptului că pot fi bun la foarte multe lucruri îmi permit să mă interesez în mai multe direcții pentru că pot sa aleg unde să performez! E foarte fain să poți să te informezi despre mai multe ramuri când iți știi abilitățile și voința de fierwinking Pentru ca să știi exact drumul pe care vrei să luminezi.
Așa că nu îmi spuneți mie că nu am de gând să fac ceva cu viața mea in timp ce dvs ajunsă la o vârstă înaintată vă ocupați timpul pe TPU. Nu mai trageți concluzii despre oameni pe care nu îi cunoașteți; nu știți că păreri își fac doar oamenii limitați? E trist că unii ajung la a 3-a vârstă și ajung degeaba.
Prin "nu vine nici un student la medicina să-ți răspunda aici" ce ati vrut să îmi transmiteți, nivelul dvs. intelectual, sau să mă faceți conștientă de oala cu ratăciți în care ne aflăm amândouă?

Ps când vă mai adresați unui copil astfel să vă gândiți și cărui adult de mâine îi vorbiți.
Poate peste câțiva ani veți avea nevoie de un consult la inimă sa măsurăm gradul frustrării dvs.
Gânduri de pace!

| 99290 explică:

Mulțumesc!