Da, poate frecventa cursurile la zi, daca n-a depasit cu mai mult de 3 ani varsta clasei a XII-a.
Dacă nu a depășit cu mai mult de trei ani la începerea anului școlar? Menționez ca va împlini 21 de ani in Decembrie anul acesta!
Ati facut o greseala enorma sa veniti acasa, tu ca parinte se intelege ca ai o varsta si te-ai saturat de straini dar tanarul avea un viitor dincolo. Acum e retrogradat in studii, viitor ciuciu in tara, salariu mic. Nu vad ceva normal sa dea bacul in ro avand studii performante in Canada
Atunci nu a depasit varsta clasei cu mai mult de 3 ani.
sa te muti in RO,asta da realizare,adica esti in Canada,copilul ala e canadian mai mult decat roman si tu il muti in RO,e bun si asa rau.
Ma intreb cum dea vrut el sa vina in ro,ori lati obligat,lati strins cu usa, altfel nu vad.
Eu nu am auzit, vazut un copil crescut in america, mers la scoala etc, sa vrea sa se mute in ro, asta e pentru prima data cand aud asa ceva.
Dar pun pariu ca n-a mers de bunavoie.Sa nu spui ca sinteti familie de asta de religiosi,penticostali sau ce ati mai fi.
Daca e asa,atunci inteleg,baiatu a mers si de bunavioe pentru ca deja este indoctrinat
Referitor la intrebarea ta,ar fi mai bun,daca ai merge si ai intreba in ro direct la sursa.
Din intrebarea deja vad ca vi s-a spus ce trebuie sa faceti,dar nu prea sinteti lamuriti,asa ca ati intrat pe TPU,aici sigur o sa fiti lamuriti bustean,lemn tanase
Du-te soro la liceu in ro,desi deja ai fost,deci intreaba acolo la ce cursuri trebuie sa mearga,la zi la seral etc.
Daca esti in Canda,du-te da o spaga ceva in ro se practica,deci nici nu trece pe la scoala,malai cred ca aveti ceva cit de cit,odata ce te muti in ro.
In loc sa lasi copilul ala sa termine facultatea in Canada, tul il duci la bine in RO realizarea ca asta mai rar auzi.
Stai in canada pana termina fiutau facultatea, dupa e pe cont proriu, il poti lasa singur, se va descurca el acolo garantat.Tu cu barbatutau mergeti apoi unde vreti, in ro sau nu stiu de ce nu v-ati dus direct in Rusia
Motivele care ne-au făcut sa venim acasa nu interesează pe nimeni! Și poate o sa te surprindă, dar chiar copilul a vrut sa plece din țara aia! Cei care su trăit deja in Canada știu despre ce vorbesc! Copilul ar putea oricând sa se întoarcă acolo sa își termine studiile, dar nu vrea sa o facă! In loc sa îmi ții teoria emigrației, ai fi putut sa te rezuma la un răspuns scurt, sau dacă nu știai răspunsul, sa te abti pur și simplu! Cred ca in Rusia e locul tău, poate nuci acolo! Răspunsul tău denota lipsa totala de educație și respect!
Poate sa frecventeze cursurile la zi, nu trebuie sa opteze pentru cele cu frecventa redusă.
Raspunsul meu denota realitatea.Am spus ce am vazut, auzit, Cei care se intorc in RO se intorc pentru ca au posibilitatea sa fure, sa faca magarii, de aia mergeti acolo si nu va place canada.Pai sa muncesti cinstit nu prea e bine munca e pentru tractoare,asa ca ce v-ati zis, hai in ro ca acolo e de tilharit.
Exact ca si politistu lu peste prajit, ala ce era pe aici prin america, acu s-a mutat si ala in ro de ce? Pt ca in ro se merge pe relatii pe tilhareala, pe magarii si cei care au ceva cun ostinte, relatii de aia merg acolo.
Despre ce respect vorbesti? Arata tu mie in ro pe careva cinstit.Care se intorc de aia se intorc, au ceva de facut mai usor, mai multi bani, dar nu pe cinstite.Am exemple balamuc.
Sa muncesti cinstit in ro,ori sa faci ceva afacere,trebuie sa cotizezi prin buzunarele alora,altfel stai la mina muciosilor,a alora care habar nu au pe ce lume sunt.
Am prieten in canada la Montreal, are baiat ca si tine, al; a s-a dus la facultate, a zis ca nu-i trebuie Romania, atentie sia trait in RO destui ani si copilu, cred ca vreo 10 daca nu mai multi.
Raspuns sinplu ti-am dat,tiau dat si aia unde ai intrebat,raspuns simplu mergi direct la sursa si intreaba, pentru TPU nu stau inspectori scolari sau mai stiu eu ce oameni care se ocupa de invatamint sa iti zica tie daca la zi sau la seral.
Ai fost acolo, ai intrebat, trebuie sa intrebi si asta cu seral sau la zi.
Ori ai vrut sa dai alarma sa te vada rom, anii ca vii din canada ei uite ca gata ai anuntat tara ca te muti inapoi asa si?
Nu stiui ce te suparasi asa fleasca si eu is in america, dar nu ma mut in ro inapoi nici de m-ar pune aia sef de trib