| AnnaCarrina a întrebat:

Credeti ca are exista vreo legatura intre simularea de clasa a 12a si bacalaureat? Adica, daca la simulare s-a dat roman, la bac sa se dea poezie? Eu am analizat variantele din anii trecuti si mi se pare ca exista o legatura?
Voi ce credeti ca pica anul asta la S3?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cu,, nu se da x, ca s-a dat la simulare'' e o mare prostie. Au fost ani cand s-a dat acelasi subiect consecutiv la si multi s-au folosit de scuza ca,, s-a dat anul trecut'', ca sa-si justifice faptul ca n-au invatat. Poate pica ABSOLUT orice. Nu te baza pe tampeniile astea si invata din toate, cat poti.

Răspuns utilizator avertizat
| Anon31241212 a răspuns:

Hei! Si eu sunt in a12a laughing) si chiar sunt curioasa ce vor da.
Eu sunt la real. Daca esti la real nu cred ca o sa dea poezie. In general poezie se da la uman. Sincer cred ca o sa dea un roman sau moara cu noroc.
E posibil sa dea morometii sau ultima noapte, intrucat anul asta e anul centenarului si cartile alea abordeaza tema razboiului.

| Zxcvbnmasdfgh a răspuns (pentru Anon31241212):

Moromeții s au dat anul trecut iar poezie la uman nu are cum sa pice pentru că e prea usor. Trebuie să se facă diferenta intre profiluri. La uman român ca până acum iar la real ori roman deși nu cred, ori nuvelă sau poezie.

| Anon31241212 a răspuns (pentru Zxcvbnmasdfgh):

Morometii nu s-a dat la real. Anul trecut la real a fost Ion si Slavici. De uman nu stiu. Eu ziceam de real happy
Crede-ma ca is in stare sa dea orice laughing)