| claudiaclau a întrebat:

Credeti ca e bun profilul "turism si alimentatie"? Ce as putea sa urmez? Funda la raspunsurile cele mai bune.

6 răspunsuri:
| milamberm a răspuns:

Da. Poti urma apoi ceva pentru controlul calitatii si igienei in restaurante, sef de restaurant, ghid turistic

| 1Q a răspuns:

Si eu am fost la profilul asta la sector banketing, ii bun profilu merita sa te duci poți sa te faci bucătar insa mu e obligatoriu după absolvire primește o diploma cu care poți sa te angajezi oriunde ca bucătar

| claudiaclau explică (pentru 1Q):

Pai nu cred ca ma angajeaza nimeni doar cu diploma, niste calificari ceva nu trebuie? Si apropo daca nu i-au bacul imi da diploma?

| 1Q a răspuns (pentru claudiaclau):

Diploma oricum tip da la finalul clasei a 12-a indiferent daca iei sau nu bacu, si prin diploma aia demonstrează faptul ca ești calificata in domeniu deoarece pe parcursul anilor o sa investi sa găsește o sa investi igiena, restaurante, ETc

| 1Q a răspuns (pentru claudiaclau):

Funda?

| IngerashaDeea a răspuns:

Dupa parerea mea orice profil e bun, dar acest profil e mai usor fata de altele. Nu conteaza liceul pe care vrei sa il faci, daca vrei sa urmezi o facultate buna iti trebuiesc note mari la bac, daca vrei sa mergi pe acest profil poti opta dupa accea sa face niste cursuri de calificare