Daca e floare la ureche cum spui tu, sigur o sa iei note mari si este meritul tau, dara daca unu elev a avut in 5-8 medii intre 7-8 sa zicem si poate ca vrea sa recupereze la examene cu note mai bunicele. Eu am trecut si prin faza cu teze unice si prin evaluarea nationala. Tezele unice au fost o porcarie totala si sa stii ca au fost destul de grele si au fost note slabe in toata tara Notele nu reflecta adevarata ta valoare.Iti dau un exemplu daca la desen ai 10 asta nu inseamna ca tu esti un super grafician, pictor sau mai stiu eu ce, te-ai staduit sau muzica inveti niste versuri si poate ca nu ai ureche muzicala sau o voce foarte placuta, dar iar ai 10 Sau la o lucrare copiezi si iei 9 sau 10, o nota mare. Daca la informatica ai 10 si ai avut mereu si te duci sa lucrezi in domeniu si esti varza, tot degeaba. Conteaza ce sti tu cu adevarat
Nu mi se pare corect.ca tu poate mergi si iti platesti profii, ai medii de 9 si de 10, si imi iei locul la liceu ca poate ma depasesti cu cateva sutimi.
asa lasa draga ca va prinde bine examene pentru admitere, dc nu?
atunci se vede ce ati invatat in 4 ani de zile.
tza tza tineretul din ziua de azi.nici nu aveti pretentii ma
da noi cand am dat capacitatea cum crezi ca o fost? ca nu am putut misca si s-au luat note mari totusi
Nu,pentru ca daca se da o astfel de lege se aplica de la anul
Daca asta se va intampla, nu stiu ce sanse sunt mai tarziu ca acei elevi care au intrat fara evaluare nationala sau examen ceva, ci doar cu media 5-8...sa mai promoveze bac-ul. Daca anul ce a trecut a fost cum a fost, probabil peste cativa ani procetul celor care o sa promoveze o sa fie de maxim 30%.sa zic
Da eu nici scart nu am zis cand am dat capacitatea.iar anul asta la bac cine va invata va trece cine nu nu asta este.asa este corect
Asta chiar ar fi cea mai mare porcarie posibila. Sa nu se mai dea nici admitere la liceu, nici Bac, nici admiteri pe la facultate. Sa le facem, ca da bine, dar sa nu invatam nimic si sa copiem in disperare. Uite din cauza asta avem medici tot mai slab pregatiti, cadre didactice tot la fel ( Am avut bafta sa am o suplinitoare tanara, cat a fost profa mea plecata cu un proiec, si pot sa spun ca noi stiam mai multa engleza ca ea) si tot asa. Daca nu vrei sa inveti, nicio problema, poti sa lucrezi, sa ajungi zidar, tamplar sau mai stiu eu ce, ca nici d-aia nu avem.
Concluzie: examene serioase, ca sa nu mai termine oricine scoala cu note mari si nemuncite.
Acum va dati smecheri si ma faceti pe mine in toate felurile cand eu i na 5-a am avut meida 9, 92 a6-a 9,93 a7-a 9,88 iar pe a8-a sem 1 am 9, 67 si o sa-mi iasa media pe 5-8 crezi ca imi e frica mie de un examen de 2 lei la Romana, la Romana ala e floare la ureche, la mate subiectele 1 si 2 sunt doar asa ca sa fie, iar la subiectul 3 daca stii formulele de geometrie faci imediat, ziceam doar asa ca noua ne ia din vara iar la bulanosii aia din 2009 si din 2010 nimic au dat niste teze unice, niste teze cum dam noi teza pe un semestru aia ce examen au dat? ))))