Nu conteaza daca e taranca. Poti sa stai si la oras atata timp cat nu te duce capul si vorbesti prostii/aberezi ca un taran tot aia e.
Cred ca la asta te refereai...ca nu prea am inteles TARA/taranca...
Îţi dai seama după mizeria de sub unghii, papucii murdari, îmbrăcăminte, vocabular şi după faptul că mereu găsesc o cărare prin grădina vecinului.
Sa stii ca si eu ma folosesc aceest cuvant uneori, dar am auzit ca atunci cand faci o persoana taran/taranca de fapt nu este o jignire pentru ca taranul este acela care muceste si chestii d.astea. Dar totusi, iti dai seama dupa limbaj, comportament, stilul vestimentar. Dar iti zic ca atunci cand inalnesti o persoana de genul acesta o sa.ti dai seama imediat. Cunosc si eu specimene din acestea!
Nu este adevarat. Poti fi o femeie educata si bine crescuta chiar daca esti de la tara.Prin comentariul tau ai jignit multa lume de la tara. Ai si tu putina dreptate, dar nu sunt toti asa, oricum cei de la tara sunt mai harnici de cat cei de la oras.
Si oricum exista doua feluri de tarani: cei care traiesc la tara si cei care traiesc la oras dar se comporta ca niste jegodii(vorbesc urat, jignesc lumea, se cred destepti etc.)
Foarte simplu :
° Accentul, limbajul;
° Felul cum se exprimă şi întrebările pe care le pune.
Gen :
Ţăranul/ţăranca : Ce-i casa aia mare?
x : Bitch please, ăla e Mall'ul -.-''!
°Nu este familiarizată cu tehnologia oraşului, doar cu teoria vacilor.
Lista continuă.
Unele persoane care au comentat aici.prin mentalitatea pe care o au.au dovada ca sunt niste tarani.si nu ma refer ca locuiesc la tara.ps. nu mai jigniti oamenii de la tara pentru ca de foarte multe ori sunt mai educati si au mai mult bun simt ca cei de la oras
Am zis eu ceva despre cei care sunt la tara? Sau au aparut persoane care s-au simtit.
uitati aici cum recunostem un taran www.cozmindinu.blogspot.com
Ăăă gianina. nu cred că m-am referit la cineva în special (sau la tine, că tot eşti singura căreia nu-i convine răspunsul meu).Nu ţi-am bătut nici un apropo, nu-i problema mea că te-ai simţit sau anyway. Dacă nu te simţeai nu comentai fară motiv.Nu-ţi plăcea părerea mea, simplu : Stupid&Nefolositor(dar degeaba, că nu mă doare de voturi).
Ionuț1991Andrei întreabă: