Antrepenorul se ocupa de administrarea unui obiectiv ca si edificara, constructie! Contracteaza cu investitorul lucrarea si o urmareste pana la predare, receptie!
Un anteprenor evaluaeaza piata si cauta sa faca o afacere din care sa iasa profit. De exemplu eu planuiesc ( exemplu real ) sa imi deschid o firma de biciclete. Eu sunt un anteprenor. Cei care fac afaceri in general se numesc si anteprenori. Definitia este oarecum mai complexa dar am incercat sa iti exemplific cat mai simplu posibil.
Persoană care conduce o antrepriză. ( Întreprindere care execută lucrări industriale, comerciale, de construcții etc.; lucrarea propriu-zisă. ) daca ai inteles de aici poate dai funda
" un antreprenor este un agent economic care adoptǎ un comportament activ și novator, care acceptǎ deliberat riscuri financiare pentru a dezvolta proiecte noi. " Ala care a dat vot ( amuzant ) sa o suga!
Formele și tipologia antreprenoriatului
1.Activitǎți cu autorizație comercialǎ:
a. Comerț liber
b. Activitǎți meșteșugǎrești
c. Activitǎți reglementate
d. Concesionǎri
2.Antreprenoriatul în forma întreprinderilor comerciale.
Aia n-am fost eu, sa fie clar! tu m-ai ajutat pe mine si uite ca jos ai mai primit amuzant nu stiu de la cine...
Oameni prosti care cred ca stiu raspunsurile dar de fapt nu au nici o idee despre ceea ce vorbesc. In fine nu sunt suparat ca mi-au dat amuzant. Sunt suparat ca ti-au oferit niste raspunsuri doar pe jumatate corecte care te puteau induce in eroare.