| AlexDorinel a întrebat:

Cum a fost evaluarea nationala și bacul în comparație cu anul trecut? Si cum credeți ca vor fi notele în comparație cu anul trecut?

7 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Eu cred ca au fost mai usoare, dar cred ca se vor lua note mai mari fiindca anul trecut am facut semestrul 2 numai online.

| Violleta2022 a răspuns:

Toata lumea spune ca a fost foarte-foarte usoara, din cauza ca s-au facut subiecte simple ca copii care oricum nu prea au invatat pe timpul pandemiei, sa se descurce usor.

| MeisterSchnitzel a răspuns:

La fel de ușoară. M-am uitat cu tata la bacul de anul trecut (istorie) și primele două subiecte, 60 de puncte, erau de tipul: "citește cu atenție textul de mai jos și completează cerințele". Adică de clasa a III-a (deși, recunosc, subiectul III era mai greuț). Ne-am uitat și la testele de antrenament din anul ăsta și nu e mare diferență.

| DreamCatcher5 a răspuns:

Logic ca mult mai simple. jumate din materie.
ăștia care zic ca o fost mai greu, is doar niște idioți care nu pun mâna pe carte.
pe lângă ca li s o scos si competentele

Răspuns utilizator avertizat
| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Da, si mie mi s-au parut usurele subiectele si la mate si la romana. La bac inca nu am vazut subiectele.

| Alexia1208 a răspuns:

Au fost ușoare rău subiectele. Nu prea putem sa facem o comparație intre note pentru ca mai nou vezi rezultatul doar cu un cod ceea ce mi se pare absurd. In generația mea și dracu avea acces la rezultatele tale. Acum totul e confidențial…

Întrebări similare