| al3inada a întrebat:

Cum este clasa a 9a? as vrea mai multe amanunte dk se poate... informatica este grea? si matematica...

Răspuns Câştigător
| Píиk a răspuns:

Informatica este destul de grea, dar daca o intelegi de la inceput, nu mai ai treaba. Trebuie sa inveti anumite notiuni, pentru a "supravietui" cu informatica. Acum depinde si de profesor, cel mai bine ar fi daca ai avea unul destul de exigent care sa va invete materia.
La matematica inveti unele lucruri noi, mai ales la geometrie, despre vectori. Daca inveti formulele si faci exercitii, nu ai cum sa nu te descurci!

5 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

Informatia este foarte greastraight face, iar clasa a 9-a e cam cea mai grea din cei 4 ani de liceu...probleme o sa mai ai probabil cu fizica care e total diferita de ceea ce se face in generala, dar in rest totul e OK.Nu te speria

| wforweirdo a răspuns:

Păi asta depinde de profil. Eu de exemplu am doar două ore de matematică pe săptămână, informatică nici nu fac şi am două ore de TIC pe săptămână. Nu mi se pare grea matematica, iar la TIC facem doar prostii pe care pun pariu că deja le ştii. Dar dacă întrebi pe cineva care e la mate-info sau bio-chimie, cu siguranţă îţi va răspunde altfel.

| monstrulet a răspuns:

La info e usor. Mai greu cu matematica. La fizica e ingrozitor.

| wforweirdo a răspuns (pentru DeathTheKid):

Deci care e problema ta?

| DeathTheKid a răspuns (pentru wforweirdo):

Hmm...la ce te referi?