Nu e necesar să mai știi matematică în ziua de azi, de-aia sunt telefoanele cu calculator, să fie totul mult mai simplu.
Nu văd de ce ți-ai dori să renunți la a calcula cu telefonul.
Ma nene, eu eram foarte bun la matematica, dar daca imi dadea de facut doar calcule aritmetice cu hartie si creion cred ca nu luam bacul. Ideea ca trebuie sa fii foarte bun la facut calcule aritmetice pentru a sti matematica este o prejudecata.
Eu am probleme și cu număratul și cu semnele de puncție! Ma fac de ras in public, niciodată nu le-am înțeles
Cum nu este necasar? Pai și conexiunile logice cum le faci? Dacă nu știi nici sa citești un ceas ce te faci?
Voiam să zic că nu e nevoie de mate la un nivel prea complex, evident că lucrurile basic, ca să zic așa, trebuie știute, printre care și să știi să citești un ceas tocmai pentru conexiunile logice.
Dar mie nu îmi întra in cap, numerele mi se amesteca in cap și la fel și literele uneori
Nu am fost bun la mate și nu prea mi-a plăcut, eu am terminat profil uman. Deci nu mi-a intrat în cap mare lucru, totuși cât am învățat nu mi s-a întâmplat să mi se amestece numerele în cap și nici literele.
Nu lucrez nimic că am niște probleme de sănătate și iau pensie de boală (am certificat de handicap). Am 24 de ani. Tu cu ce te ocupi, ești student?
Nu, eu am renuntat la scoala in clasa 10 si parintii au bani sa ma tina dar totusi as vrea si eu sa ma ocup cu ceva dar imi e greu ca nu prea pricep multe
Păi ce te pricepi să faci, ce talente ai? E ceva la care ești bun în mod deosebit din ce ți-ai dat seama?
Nu mă refer neapărat la chestiile intelectuale, poți să faci de ex o școală profesională, ca electrician, instalator, zugrav se câștigă foarte bine. Dacă vrei neapărat să muncești, sunt posibilități, ai opțiuni de muncă fizică bine plătită, bineînțeles dacă îți place s-o practici. Să nu te apuci să lucrezi în silă și ceva ce nu-ți place, că nu vei avea deloc spor și vei ajunge să-ți urăști viața sau chiar să dai în depresie (ca mine, numai că eu sunt depresiv din alte cauze).
Nu prea abilități practice și cam înțeleg greu ce este de făcut
Păi e bine atunci că au ai tăi posibilități financiare să te țină, nu trebuie să te stresezi cu nimic, mulți și-ar dori așa o viață.