| Rabbit12345 a întrebat:

Cum pot face sa retin lucruri mai repede, adica eu am o memorie incredibil de mica...si nu pot face nimic,mai nou am inceput si meditatiile si trebuie sa invat lectii, dar nu pot le invat cate 1-2ore le si tocesc dar pana a doua zi le uit

7 răspunsuri:
| Iuliaheart a răspuns:

Iti recomand sa incepi un tratament cu lecitina.sau ceaiuri naturiste de concentrare.sunt ieftine si eficiente!

| LFC98 a răspuns:

Pai incearca sa inveti mai lejer ( adica sa nu inveti mecanic ) si sa nu inveti la mai multe obiecte odatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consuma mai multa ciocolata. Lasa prostiile de medicamente care au cica efect.
Asta in primul rand.

In al doilea rand trebuie sa si inveti CUM SA inveti. Tot ce citesti trebuie sa treaca prin filtrul gandirii. Nu citesti memorand fiindca asa clar uiti orice nu reprezinta ceva prea important sau interesant pentru tine. Oricine ar uita.

De asemenea antreneaza-ti memoria in jocuri RTS. Un StarCraft 2 e ca un sah modern. Ti-as recomanda asta.

Si... last but not least, sa ai ore de dormit adecvate!

| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns (pentru Iuliaheart):

Dar nu sunt daunatoare? Ma gandeam sa incerc acelasi lucru dar...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai nu le mai toci, invatale logic

| vocea a răspuns:

E simplu amice, primul lucru care trebuie sa faci e sa nu le mai tocesti degeaba tocesti daca nu ramai cu nimic, mai bine inveti cat poti de putin dar sa intelegi ceva, astfel memoria ta cu acel lucru putin care la retinut va face legatura logica cu celelalte lucri putine care le-ai retinut, astfel o sa vezi ca intr-o perioada scurta de timp ai inteles tot ce trebuie succes, eu sincer nu recomad pastile

| Iuliaheart a răspuns (pentru RandomQuestionsAndAnswers):

Pai patilele recomandate de medicul de familie nu sunt daunatoare doar iti fixeaza memoria.este un tratament de 3 luni.eu o sa incep tratamentul prescris de medic deoarece fac meditatii pentru bac si am aceeasi problema nu retin nimic oricat de logic as invata tin minte o perioada dupa aia pauza.