| UnNumeScurt a întrebat:

Cum pot sa inteleg si eu matematica? Sunt clasa 9-a si chiar vreau sa o inteleg... Nu ma descurc deloc, as vrea sa merg pe profil de mate-info dar acolo o sa fie si mai greu si nu cred ca o sa fac fata... Sunt la un nivel foarte slab, cand invat ceva dupa de obicei uit. Ce sa fac ca sa invat mai usor, nu vreau sa fiu de 10, dar sa am macar o nota de 5-6.Dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei.În primul rand nu te duce pe mate informații dacă pur și simplu vrei sa treci cu 5-6, nu e normal, Ai o materie care iti place? Dacă da du-te la un profil ușor pentru tine, care îți face plăcere.
Matematica e grea pentru unii și pentru alții floarea ureche. Și eu la mate nu mă prea pricep bine dar în clasa intreba-l pe profesor tot ce nu înțelegi, sau mergi la ore suplimentare, fa cu cineva matematica, întreabă un coleg bun la mate sa iti explice, fa tot posibilul sa fii dor ochi și urechi în timpul orei, nu altundeva.
Invata sa iti placa matematica, nu e chiar așa de rea atunci când înveți, fa exercitii suplimentare și acasă și la scoala peste tot

8 răspunsuri:
| Grigoriu_Miruna_2002 a răspuns:

Fa pregatire. Sigur poti gasi un profesor bun care sa te ajute happy

| VreauSăIauBACul a răspuns:

Dacă n-ai înțeles matematica până în clasa a IX-a, crede-mă nu mai ai cum să recuperezi astfel încât să faci față unei clase de mate-info (nici nu mai zic să iei bac-ul la mate).

| UnNumeScurt explică (pentru anonim_4396):

Dar daca o sa fac meditatii in tot semestrul I? Pe semestrul II as vrea sa ma mut in Craiova la un liceu Adventist de mate-info... Dar daca fac acolo clasele 9-12, o sa fie bac-ul si mai greu? Mie imi place mult informatica. La celelalte materii sunt foarte bun, am numai note peste 8. Dar la matematica chiar nu ma descurc... Si de ce sa nu merg acolo, doar matematica ar fi o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnNumeScurt):

E ok meditațiile pe un semestru. Am făcut și eu meditații (la romana doar) și am evoluat foarte mult. E foarte ok chiar și dacă e doar pe un semestru

Deci pot sa merg la liceul acela? Si zice ca, ca sa intru imi trebuie media de admitere de 5 si ceva sau 6. Si eu la examen am avut-o 7.10 si cea anuala am avut-o 8.47

| Supicadepui a răspuns:

Pe mine m-a ajutat, poate te va ajuta si pe tine.
https://www.youtube.com/results?search_query=radu+poenaru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru UnNumeScurt):

Felicitări, poti sa intri dacă iti dai toată silința și sigur o sa intri dacă iti dorești cu adevărat acest lucru. O sa înveți matematica, nu te teme, mai e timp

Mersii mult