| Anonima588256 a întrebat:

Cum pot sa invat 300 de pagini pline de teorie in 2 zile?

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu știm cât te "duce" ca să-ți răspundem. Spune-ne tu

| johnnny123 a răspuns:

Pe scurt, nu poți.

Dar întrebarea este: Dacă știai că ai de învățat 300 de pagini, de ce ai așteptat până au mai rămas 2 zile?

| Anonima588256 explică (pentru johnnny123):

Pentru ca am mai avut de invatat pentru inca 6 examene

| johnnny123 a răspuns (pentru Anonima588256):

Lasă că am mai trecut și alții prin sesiuni, nu ești tu prima care are 7 examene.

Dacă lași tot învățatul pentru sesiune și nu înveți nimic în timpul semestrului, evident că nu ai cum să faci față.

| Anonima588256 explică (pentru johnnny123):

Eu am intrebat ceva. Nu te-a intrebat nimeni ce am facut eu in timpul semestrului, si nu cred ca vrei sa stii, sincer. Nu toti ne plimbam prin cluburi, mai avem si probleme.
Btw, daca stii sa raspunzi la o intrebare si sa ajuti pe cineva, raspunzi. Daca nu, iti tii gurita.
Multumesc

| johnnny123 a răspuns (pentru Anonima588256):

Ți-am răspuns, Eminența ta: Nu ai cum să înveți 300 de pagini în două zile. Punct.

Altă întrebare mai ai, sau vrei să mai fii țâfnoasă pe tema asta un pic?

| Brizbriz a răspuns:

Te reincarnezi in Einstein, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, sau alt geniu absolut

| oglindasultanului a răspuns:

Scoti cuvintele grele, le transformi in imagini.

| Nirvanaaa a răspuns:

Ideile principale.

| haileewatson a răspuns:

Nu poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu nu poti, nu exista nicio modalitate. Iti incarci memoria aiurea cu termeni nefolositori pe care cu greu o sa-i reții si o sa-i uiti repede.

| Sankilatppu a răspuns:

Încearcă să îți faci poze la ce îți trebuie și când nu e profa/profu atent deschide telul și uitate daca va ia telefonul mergi pe tradițional cu copiuțe pentru că nu poți învăța atât în 2 zile tot ce poți face daca nu vrei sa copiezi e sa înveți logic și ce ști că e super important iar prin restul treci așa cat sa le ști cât de cat.NOROC?