Te reincarnezi in Einstein, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, sau alt geniu absolut
Pe scurt, nu poți.
Dar întrebarea este: Dacă știai că ai de învățat 300 de pagini, de ce ai așteptat până au mai rămas 2 zile?
Lasă că am mai trecut și alții prin sesiuni, nu ești tu prima care are 7 examene.
Dacă lași tot învățatul pentru sesiune și nu înveți nimic în timpul semestrului, evident că nu ai cum să faci față.
Încearcă să îți faci poze la ce îți trebuie și când nu e profa/profu atent deschide telul și uitate daca va ia telefonul mergi pe tradițional cu copiuțe pentru că nu poți învăța atât în 2 zile tot ce poți face daca nu vrei sa copiezi e sa înveți logic și ce ști că e super important iar prin restul treci așa cat sa le ști cât de cat.NOROC?
Eu am intrebat ceva. Nu te-a intrebat nimeni ce am facut eu in timpul semestrului, si nu cred ca vrei sa stii, sincer. Nu toti ne plimbam prin cluburi, mai avem si probleme.
Btw, daca stii sa raspunzi la o intrebare si sa ajuti pe cineva, raspunzi. Daca nu, iti tii gurita.
Multumesc
Ți-am răspuns, Eminența ta: Nu ai cum să înveți 300 de pagini în două zile. Punct.
Altă întrebare mai ai, sau vrei să mai fii țâfnoasă pe tema asta un pic?
NoNameW întreabă: